Hvor mye vil bolig prisene være om 5år?

 

IMG_4869.JPG

Mens jeg gjorde undersøking til boken min angående bolig boblen fant jeg ut at bolig priser dobler deg hvert 5år. Dette betyr at boligprisene må doble seg de neste 5årene eller så begynner prisene å falle. 

Så hva er kvadrat prisen i Oslo nå? Den er over 70 000kr pr kvadratmeter. Det betyr at en leilighet på 50kvm koster over 3,5millioner kroner. Når jeg tenker over dette så er der helt utrolig at folk synes dette er logisk. 

 

Ifølge Krogsveen.no er prisene i Oslo 72800kr. Link 

"I Oslo har prisen steget med hele 24 prosent siste 12 måneder og 60 % siste 5 år.

For leiligheter isolert var gjennomsnittsprisen i Oslo i februar 72.800 kroner pr kvadratmeter noe som betyr at prisene har steget det siste året med 24,4 prosent. Landsgjennomsnittet for leiligheter viser en økning på 15,5 prosent siste året og 42,9 prosent siste fem år."

 

Men hva må prisene i Norge være om 5år om at vi ikke skal ha fallende priser? Vel denne boligen på 50 kvm MÅ koste over 7,3 millioner  kroner eller så får vi fallende priser. Er det noen her som tror at den lille boligen kommer til å koste så mye?  

Dette er altså for en liten leilighet på 50kvm men hva med en på 100? Vel den koster allerede 7,3millioner og den må koste 14,5 millioner eller så får vi fallende priser!! 

Jeg tror ikke det! Er det mulig? Ja det er mulig men jeg er 90% sikker på at prisene ikke kommer til å doble seg enda en gang. Altså 145 600 kr per kvadratmeter. 

 

Boken min om bolig boblen er ferdig og du vil ha muligheten til å kjøpe den på websiden om et par dager, du vil få mye fakta, grafer og muligheter til å lese om den kommende bolig kollapsen.

Dette blir ikke pent!