Kommer sentralbanken til å forsette devalueringen av pengene våre ?

Kommer sentralbanken til å devaluere vår penger enda en gang?

Jeg snakket med en venn i går da vi var ute og tok en øl i dette flotte været vi har nå i Norge. Vi snakket litt om hva som kommer til å skje med Norge vs USA og jeg trodde at mange investorer kommer til å flykte til Norge pga uro i markedet og dette kommer til å styrke den norske kronen.

I dag leste jeg i DN at "Investorer flykter til Norge" .

Når jeg leser dette tror jeg at sentral banken kommer til å se at Krona er blitt så sterk at det går ut over eksport-industrien.

Hva kommer de til å gjøre da?

Vel da tror jeg at de kommer til å devaluere krona til å få opp industrien, dette er bare positivt for oss som investerer i Gull og Sølv.

 

Følg bloggen på Facebook  

 

Andre store nyheter

Sveits er heller ikke så trygg lenger:  "SNB Intervenes To Lower "Massively Overvalued" Franc, Leaves Gold As Only "Safe Haven" Currency" - det vil si at de skal devaluere Sweitisk valuta, dette vil få Gull til å gå opp pga alle de som trodde de var trygge i Sveits er ikke det lenger.

Hva synes dere?  Tar jeg helt feil?

Good as gold! (and silver).

Lenke til SNB: http://www.zerohedge.com/news/snb-intervenes-lower-massively-overvalued-franc-leaves-gold-only-safe-haven-currency

Lenke i DN: http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2193690.ece