Print baby print!

Print baby print!

Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord. Vel da kan du se på bildet igjen i denne artikkelen for å finne ut hva jeg tror Europa og USA kommer til å gjøre. Tyskland sier at de ikke kommer til å hjelpe Italia, det er jeg ganske sikker på er bare ren bløffing fra deres side.

JA!  jeg forventer at Tyskland kommer til å komme med uttalelse at de kommer til å hjelpe Italia men at det kommer til å komme med en kontrakt der Italia må kutte hardere og nedbetale større deler av gjelden sin.  Italia kommer da til å gjøre dette, de har ikke noen valg. Dette kommer ikke til å løse noe som helst ting, snart er det Spania sin tur og det er mye større land en Hellas, hva finner politikerne på da? Ja du gjettet riktig, de kommer til å printe igjen. Så kommer Hellas tilbake, også printer vi litt mer. Dette kommer til å få Gull og Sølv til å gå høyere og høyere, så det er bare positivt for alle oss som har investert i det.

Nedenfor er hele teksten i den felles fransk-tysk uttalelse forsøker å forhindre en ny europeiske markedet kollapse:

Det neste  er sammenlignbare uttalelser fra ECB og fra G7. Vi forventer mange flere før natten er ferdig.

  • Følgende er hele teksten i en felles uttalelse søndag av tyske forbundskansler Angela Merkel og Frankrikes president Nicolas Sarkozy om tiltak for å takle eurosonengjeldskrisen.
  • President Sarkozy og kansler Merkel gjentar sin forpliktelse til å fullt ut gjennomføre de beslutninger tatt av stats-og regjeringssjefene i euroområdet og EU-institusjonene påden 21 juli 2011.
  • Spesielt stresser de viktigheten av at parlamentenes godkjenning vil oppnås raskt ved utgangen av september i de to landene.
  • De ønsker velkommen de nylige tiltakene kunngjort av Italia og Spania med hensyn til raskere fiskal konsolidering og bedret konkurranseevne.  Spesielt har de italienskemyndighetenes mål om å oppnå en balansert budsjett et år tidligere enn tidligere antatt er av fundamental betydning. De understreker at komplett og rask implementering av de varslede tiltakene er nøkkelen til å gjenopprette tillit i markedet.
  • Som besluttet på den 21 juli, vil effekten av EFSF bli bedre og fleksibiliteten økes knyttet til hensiktsmessige kondisjonalitet, særlig gjennom følgende instrumenter:  "precautionary program, finance recapitalization of financial institutions and to intervene in secondary markets"  på grunnlag av en ECB analysen anerkjenne eksistensen av eksepsjonellefinansmarkedet omstendigheter og faren for finansiell stabilitet og på grunnlag av en beslutning etter gjensidig avtale mellom medlemslandene, for å unngå smitte.

Slik jeg tolker alt sammen er mer stimulering av økonomiene, større statlig kutt, du kan forvente flere protester i gatene de kommende månedene.

Siste nytt fra Jim Rogers:

All The politicians are hoping they can put things off until the next election. This is just delaying the problem and making people think things are better. But Spanish, Greek and Belgian debt will still go up - it makes everyone feel better for a while. But this is all they are doing. Its not solving the problem - in www.investmentweek.co.uk

Siste nytt fra Marc Faber:

August 8 - I Would Be Using Rebounds As A Selling Opportunity

"In general, I would be using rebounds as a selling opportunity." - In CNBC, August 5

August 5 - The Market Has Experienced Everywhere Huge Technical Damage

"My view is that the market has experienced everywhere huge technical damage. As of today, all markets are extremly oversold, so a rebound is going to happen (Friday) or on Monday, but the damage technically is so great that the rebound, no mater whether QE3 happens right here, it`s unlikely to lift markets above the May 2 high of the S&P 500 at 1370". - in CNBC, August 5


Dette kan du høre på mens du ser Markedet stupe og MASSIV printing av penger og du ser Gull og Sølv gå up up up and away! Er dette spikeren i kisten for USA?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8d7OBluielc]