Er gull&sølv fortsatt billig? JA!

Er gull&sølv fortsatt billig? JA!

Jeg skal si dette på en enkel måte, hvorfor er Gull og Sølv billig? Jo fordi QE3 kommer veldig snart. Det kan hende at de kaller det noe annet, Jobs-recovery act eller noe slikt men hvem bryr seg egentlig.

Det er ingen boble i gull og sølv,  hvorfor skal man tro økonomer på e24, dn, na24, osv... når de skrev artikler for 3-4 måneder siden at alt er fikset og det blir ingen QE3. Nå ser jeg artikler nesten hver dag at QE må komme, vel det jeg kan si til de er velkommen etter, jeg har sagt dette siden QE2.

Alt av veksten vi har opplevd etter 2008 er bare pga alle de pengene som er printet av sentralbanker rundt om i verden. Nå kommer de nye tiltak i USA, Europa, Japan, Asia, Skandinavia? vel uansett kjøp Gull og Sølv. Det er ikke dyrt, det er veldig billig.

Invester både i Gull og Sølv, ikke bare Sølv. Jeg kjøper fysisk, håper dere gjør det samme.

Følg bloggen på Facebook