Jim Rogers & Marc Faber sier at Gull kan gå lengre ned.

Jim Rogers & Marc Faber sier at Gull kan gå lengre ned.

Jeg fant ut at Jim Rogers forventer at Gull faller ned til 1300$, hvis dette skjer så forventer jeg å kjøpe masse gull. Det vil være en flott mulighet å kjøpe gull.

Dere trenger ikke å kjøpe, jeg anbefaler det til ingen jeg skriver bare hva jeg gjør.

Håper virkelig at dette skjer.

Gold will fall to $1,300/oz Jim Rogers: The price of gold is indeed correcting, but I think that correction will continue. I am not surprised that gold prices remain at $1,400-1,500/oz. Gold will fall to $1,300/oz. in this wave of adjustment and I will buy then. And if gold fell further to $1,200/oz., I will buy more if I have money. - in Shanghai’s First Financial Daily

Gold: We Are In A Correction Phase In the case of gold we had a 10-year bull market and we peaked out in dollar terms on September 6, 2011 at 1,921 dollars per ounce...and we are in a correction phase. -Mard Faber - in NewsMax