Framtiden til USA!

Framtiden til USA! Det her kommer du til å lese en dag i USA, det er ingen som vet sikkert når dette skjer. Jeg tipper at det kommer til å ta mye lengre tid enn veldig mange tror, jeg tror også at det kommer til å skje gradivis og til slutt krasjer det på en dag og det kommer til å være når investorer skifter fokus og ser på mer moneyprinting som et problem og ikke som løsningen. Det kommer ikke til å skje før inflasjonen er så høy at amerikanere\vanlige mannen i gata begynner å kjøpe gull og sølv, det kommer til å bli mer uro i gatene før dette skjer. Det er ingenting som kan stoppe det, det er på vei ned og det er ingenting som kan stoppe det. Du kan enten gjøre det raskt og bli ferdig med det eller så kan du holde på i mye lengre tid og bare gjøre den største depresjonen noen sine være lengre.

Det kommer til å bli morsomt å se dette sirkuset i mediene, jeg synes synd på alle menneskene som blir rammet av dette.

 

Jeg kan bare si en ting og det er, what goes around comes around.