Warren Buffet tar feil! Artikkel1av2

Warren Buffet tar feil! Artikkel 1av2

Jeg synes dette diagrammet har vært mye brukt på internett i det siste. Det er fra Warren Buffett nye formue artikkel der han snakker ned  gull. Her er det morsomme. Gold har faktisk bedre resultater enn aksjer siden 1965, hahahahahahha.

Her ser du hvordan:

Hvis du kjøpte aksjer i 1965, må du betale skatt på alle de utbytter på aksjene gjennom årene. Skatt har dobblet seg siden den tiden, til i dag. Før måtte du betale en langsiktig kapital gevinster skatt på 15% på alle dine gevinster siden 1965. Diagrammet forutsetter at du ikke har betalt skatt ennå, og det også gjør ikke faktor i 30% utbytte skatt som du har betalt i tiårene før. Det er ren propoganda.

På den annen side, hvis du kjøpte gullmynter i 1965, kan du bare gå til en mynt butikk og selge så mye du ønsker for kontanter/valuta. Du trenger ikke engang å rapportere noe. Du bypasser Wall Street og regjeringen, uten alle måtte være en stockpicker eller å ha blitt svindlet av MF Global. Så hele denne Buffett artikkelen er ren tull.

Husk hvem som er sponsorene av Foturne magasinet. Det er bare å åpne opp det magasinet og alt du vil se er annonser fra alle de store investerings husene. De pusher aksjer. De bringer selskapene offentlig. De handle aksjer. Dersom publikum skyr aksjer og bare går inn i gull, mister de masse penger. Jeg sier ikke at aksjer er dårlige. Jeg liker aksjer, men til riktig pris. Akkurat som jeg liker gull til riktig pris. Ja, hvis du kjøpte gull i 1980 ville du ha vært en stor taper, men hvis du visste hva du gjorde, ville du ha innsett Dow / gull ratio var på en og ville gått inn i aksjer. Det tar bare litt grunnleggende kunnskap.

Sist og ikke minst, har Buffett vært involvert i regnskap lureri og regjeringen holder å gi ham et pass og en dask på håndleddet. Det ville ikke overrasket meg hvis regjeringen gjort en avtale med ham hvor han setter ut anti gull propoganda. Har du noen gang lagt merke til hvordan disse anti gull artiklene er gitt ut i helgene? Buffett har tette bånd til statskassen. Dersom JP Morgan ønsker å beholde dekke sine short posisjoner i  sølv så trenger de støtte og hva fungerer bedre enn disse anti-gull artikler til Warren Buffet.

Versjon 2 av artikkelen kommer senere den her uken, der jeg snakker om kjøp av sølv som Warren gjorde i 2005.Han er smart man, han kan mye men jeg tror bare ikke at å høre på hans annbefaller er gode råd. Kanskje hvis du var en god venn av han, men hvis du er en vanlig person så tror jeg at det ikke er så lurt å følge han blind. Gjør din egen research!