Hold deg langt vekk fra Harry Dent!

Hold deg langt vekk fra Harry Dent!

Jeg vil annbefalle alle å holde dere langt vekk fra Harry Dant og hans oppdateringer/newsletter.  De er helt feil, han aner ikke hva han snakker om. For noen måneder siden da gullet var under $ 1600 kom han ut og sa gull og sølv kommer til å krasje og at vi vil oppleve deflasjon, haha! Jeg advarer nå å høre på hans spådommer siden han tar så mye feil.

Bare forstå at du må ta dine egne avgjørelser når du investerer. Ikke engang høre på meg!  Men disse Dent oppdateringer er latterlig. Han har ringt for Dow å krasje helt siden bunnen i 2009, haha. Fyren er en joke!

Her kan du se hans siste annbefalinger :P Januar - 2012.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6mbxfGT0o84&list=UUDkLCChDIvIKLaxIAqkhjuQ&index=1&feature=plcp]