USA er konkurs!

USA er konkurs! "Den største konkursen i USAs historie er et faktum." begynner artikkelen på http://www.na24.no/article3349622.ece der de skriver at Jefferson County, som er den største kommunen i den amerikanske staten Alabama, er nå på vei til å bli slått konkurs.

De er ikke på vei, de er konkurs det er bare snakk om tid når de er det offisielt. Det er som Hellas, alle vet de er konkurs det er bare snakk om tid før de går konkurs.

Så nå er det ikke snakk om kun Jefferson Country kommunen men utrolig mange kommuner i USA som ligger like dårlig ann eller verre, California er en av de..sykt å tenke seg siden California brukte å være en av de største økonomiske statene i verden.

Her ser du intervju med Meredith Whitney på 60mintues der hun forklarer problemene...det man må også huske er at 70% av amerikansk økonomi er konsumering, alt dette må tilbake til å produsere og være produktive igjen..det kommer til å være et stort problem og veldig vanskelig, livsstandaren til usa kommer til å gå ned...laaaaaangt ned.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hI-rIGyLri4]

Etter å ha sett Meredith Whitney intervju må dere se Peter Schiff sitt tale som forklarer hva amerikanske politikere har greid å gjøre med det fantastiske landet og eneste kapitalistiske systemet!

 

Peter Schiff forklarer alt og veldig nøye, dere må se denne talen! LINK!