Kyle Bass snakker om framtiden til Europa

Kyle Bass snakker om framtiden til Europa Jeg likte virkelig godt denne konferansen med Kyle Bass. Den er lang men det er veldig bra, der Kyle forklarer på en enkel måte hvor vi er nå og hva vi står ovenfor.

Verden kommer ikke til å ende, vi er bare der gjelden er så stor at den må slettes. Offentlig utgifter må ned og vi kan ikke lenger leve over evne.

Akkurat som Kyle Bass forventer jeg at vi kommer til å se enorm gjeld nedskriving de neste 3-10 årene. Problemet til USA er at de har utrolig mye mer gjeld enn Europa og har bygd opp et sammfunn uten å produsere noen ting, jeg regner med når USA nedskriver sin gjeld og går konkurs vil de miste sin status som verdens reserve valuta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5V3kpKzd-Yw&feature=results_main&playnext=1&list=PLD1E8EA700BD2D0FA]