Gull og Sølv de neste månedene?

Gull og Sølv de neste månedene?

Jeg tror ikke at Gull kommer til å gå så mye mer opp de neste par månedene, de har gått en del opp siden Januar og det kommer nok til å gå ned i en liten periode før det går opp igjen. Hvis du sitter i cash hadde jeg brukt muligheten til å handle gull billigere. Det her er veldig kortsiktig for de fleste vet at vi kjøper gull og sølv pga den inflasjonsbølgen som er på vei mot oss de kommende årene. Vi har merket det i matpriser, bensinpriser og boligpriser, vel det kommer til å fortsette.

Så om Gull kommer ned rundt 1400-1500$ igjen kommer jeg til å kjøpe mer.

Jeg lurer veldig på når disse gull aksjene kommer til å begynne å gå opp. De er så oversolgte at de burde egentlig gå opp siden selskapene tjener veldig gode penger. Det har kanskje med å gjøre at de fleste investorne tror Gull og Sølv er i en boble. De har selvsagt ikke peiling på hva de snakker om. Jeg bruker muligheten til å kjøpe aksjene billig. Jeg skal skrive på bloggen når jeg gjør det, ikke at jeg kommer til å treffe 100% riktig men jeg er ganske sikker på at de er bra kjøp nå. Rally i Gull og sølv kommer, når gjør det?  Jeg vet ikke, men gull kommer man til å se over 3000$ en dag og sølv 150$.

Marc Faber skriver følgende

Gold May Not Perform Very Well In The Near Future Gold may not perform very well in the near future. The gold market has performed so well, we could have some setback. - in CBS Market Watch

 

Jim Rogers sier følgende:

Jim Rogers : I would avoid Gold and Silver right now Jim Rogers : I own all commodities. I would avoid gold and silver right now. Once the commodities correct, gold goes down, I would certainly buy more of it. As far as other commodities are concerned, like agriculture, crude, I don’t prefer buying anything right now. I would prefer to sell the euro. - in NDTV Interview 08 May 2012

Veldig bra intervju med Jim Rogers, se på den.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-g_ZO_IlcFs]

Også se på dette intervju med Mike Malooney.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7iZvQEhQsGE#!]