QE3 eller ?

QE3 eller ? Jeg skrev i April at jeg forventer at børsen skal falle 10-20% før de setter i gang mer trykking av penger. Les det her

Enten trykker de utrolig store mengder med penger i år QE3 , altså rundt sommertiden eller så krasjer ...krasjer like mye som i 1987!

Dette sier Marc Faber, mannen jeg respekterer mest av alle investorer.

Se intervjuet her.

Hvis du lurer på hva skjedde i 1987 kan du sjekke Wikipedia, men siden jeg er intressert i gull og sølv sjekket jeg hvordan gull og sølv klarte seg mot DOW i 1987.

Definition of 'Stock Market Crash Of 1987' A rapid and severe downturn in stock prices that occurred in late October of 1987. After five days of intensifying stock market declines, selling pressure hit a peak on October 19, known as Black Monday. The Dow Jones Industrial Average (DJIA) fell a record 22% on that day alone, with many stocks halted during the day as order imbalances prevented true price discovery.

Se grafene under.

Her er bildet av DOW før og etter the crash i 1987!

Hvordan gull holdt seg i 1987!

Hvordan gull og sølv aksjer klarte seg i 1987, ikke så veldig bra som du ser...de ble slaktet. Derfor kjøper jeg fysisk også.

Jeg advarte om at gull og sølv kan gå ned en del for 2 måneder siden. Her ser vi det, jeg har også advart mot at sentralbankene trenger en fall i oljeprisen + børsen før alle begynner å skrike hjelp oss hjelp oss mr. Helikopter BEN og da kommer det mer trykking av penger.

Det vi har sett i dag, er det krashen? Tja...hvem vet. Vi får se hvordan det utvikler seg, men QE3 kommer det er bare snakk om tid.

Mine tidligere advarsler fra i år. Gull og Sølv kan gå ned mye! link