The real crash - Peter Schiff

The real crash - Peter Schiff

Den her skal jeg lese i helgen så skal jeg skrive en anmedelse av boken til Peter og se hvor enig eller uenig jeg er med han. Siden han bor i USA ser han på ting annerledes enn vi i Europa og særlig Skandinavia så jeg skal si min mening om saken. Jeg driver å leker med tanken om å skrive en kort bok selv som jeg kommer til å selge veldig billig, jeg kommer nok ikke til å skrive mye mer enn 200 sider der jeg skriver om boligboblen i Norge, den kommende krisen og hvordan jeg tror den kommer til å påvirke oss i Norge!

Peter Schiff er mannen som spådde boligkrisen i USA mange år før krashen i 2008, du kan se en video av han her.

Jeg skal prøve å skrive anmedelsen av the Real crash på Mandag :)

God helg alle sammen, kos dere i det fantastiske været i Norge.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2I0QN-FYkpw]