Hellas?

Hellas?

Jeg begynner seriøst å bli lei Zerohedge, først snakket de om krisen i USA også når det aldri skjedde etter sine ville gjettinger snudde Zerohedge fokuset på Europa! Jeg er blitt så lei alle disse proffesorer og eksperter som sier at det blir en katastrofe om Hellas går ut av Europa...oh Please! De her folka er så hjerneskadet at det er til å le av, Hellas er et bitte-liten land og Euroen hadde gått opp om Hellas går ut. Det er som en liten dott som ingen burde bry seg opp, kan noen please gjøre meg en tjeneste og kaste det dritt-landet ut av Europa så jeg kan endelig bevise poenget mitt at det ikke er noen problem å kaste de ut?

Jeg spådde også at Hellas kommer til å få gjelden sin slettet sist gang og hva skjedde de slettet ca. 70% av gjelden og ble det noe armagedon? Ble det en total krise? NEI! I told you so...Hva skal du si nå til meg? This time its different...oh please.

Etter at du har gjort det så kan du kaste ut Spania, Italia og Frankrike også, så kan bare Tyskland og par andre være der og holde på. Jeg er så jævlig lei Hellas og alle disse dumme økonomer at jeg vet ikke hva jeg skal si lenger. Hold da kjeft for faen,  la ekte økonomer (som meg) snakke om økonomi.

Hvorfor drøyer politikerne å gjøre det? Jo fordi om de bare sletter gjelden til Hellas så vil Spania, Italia også kreve det samme :p Så nå er det bare fram og tilbake mellom politikerne inntil det her skjer. Folk flest skjønner ikke at de kan trykke penger og gjøre hva de vil, inflasjonen blir skyhøy ja....Ingen krise i 2012, Global QE i 2012! Noen som tar veddemål imot?

Vil du vite hva som skjer med Hellas? Let me tell you!

De blir i Euroen, gjelda deres blir slettet og det blir lagt restriksjoner på hvor mye penger de kan låne. Thats it, det kommer politikere til å gjøre, politikere er ikke så smarte skjønner du de vil at Europa skal konkurrere med USA og siden de vet at USA har enorme problemer så prøver de å holde Euroen sammen slik at det blir den nye verdens valuta.

Bare vent å se, jeg får nok rett på det her også.

Let the show begin og zerohedge kan gå henge seg selv...jeg sluttet å lese zerohedge for 6-7måneder siden og jeg ser at jeg ikke har gått glipp av noe som helst.

Bankruns...oh yeez....så clueless de her folka. De aner ikke hvordan politikere tenker, det neste Europa gjør er at de sikrer alle pengene som er i bankene gjennom ECB eller IMF. De vil ha en stor Europa og de kommer til å få det.

Hellas kommer til å stemme for å bli i Euroen, jeg var i Spania alle jeg snakket med mente at det var umulig å gå ut av Euroen.

Noen som er enig med meg? Tror alle at Hellas blir kastet ut? Jeg er den eneste som tror at gjelden deres blir slettet?

Her er en økonom som vet hva han snakker om, DR. Marc Faber angående Hellas:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PdbsaoyeJOo]