Here we go again, Global QE!

Here we go again, Global QE!

Lukter du det? Jo da, du gjør det. Gjør du ikke? Vel jeg gjør det :) Hva snakker jeg om? MER trykking av penger, global QE!

De fleste som leser bloggen min skjønner vel hva QE er, men det betyr skape penger ut av løse luften og gjøre alt dyrere for meg deg og alle som lever på denne planeten. Den her gangen kommer QE til å være enorm, de her keynes-totale-idioter-økonomer mener selvsagt at grunnen til at verden er tilbake i dårlige tider er pga alle de pengene vi har trykket opp siden 2008 ikke var nok. Vi må ha mer inflasjon, den mest blinde økonomen som eksistere Paul Krugman mener inflasjonen er løsningen! haha.

Siden politikere hører på disse idiot økonomer og Noruile Rubini så kommer det mer money-printing veldig snart, det blir nok i år! Aksjer er i korreksjonsfase, Kina sakter opp, det samme med India, Europa og England. Det er like før alle begynner å trykke penger igjen, hvem vil være den første til å gjøre det? Jeg tror Europa men the FED er nok på banen veldig snart og trykker de også.

Jeg regner med at Peter Schiff kommer til å bli overrasket når alle trykker penger, han tror bare USA har problemer i verden...jeg vet ikke hvem som er verre. Europa, Japan, England eller USA. Der markedet skifter fokus til, der er problemene. Hvis markedet snur seg til Japan da løper alle investorer til Euroen og Dollaren, om problemene er i Europa da løper alle til USA. Litt morsomt å se på, men svært få eier fortsatt gull og sølv.

Jeg har ventet lenge på dette men nå må de printe!

Jeg kommer til å le meg ihjel om jeg får rett på det her også!

God natt alle sammen, men før jeg legger meg må dere lese det Noruile Rubini skrev på sin Twitter....han er ikke en mann jeg respekterer eller tror at han har mer i IQ en en ape men en ting er han flink på og det er snakke med politikere og gi de råd på hva de skal gjøre. De her økonomer er virkelig som papagøyer hver gang det er noen problemer....trykk mer penger....mer problemer...enda mer trykking. Må du virkelig gå på Yale og Harward for å lære det trikset? print, print og mer print. Snakk om bortkastet penger å gå på Harward og Yale også er det, det eneste du lærer. LOL!

Les det her om Europa og se på grafene!

Roubini : There is an overall Slowdown of Global Growth Nouriel Roubini : There is an overall slowdown of global growth. Europe is in a recession in the periphery countries, and it's getting worse. There is a double-dip recession in the United Kingdom, sluggish growth in Japan, and the data from many emerging markets are also suggesting a slowdown in China, Russia, Brazil, India and places like Turkey, Mexico and South Africa. - in USAToday