Hva er verdens beste jobb?

Hva er verdens beste jobb? (jeg kommer til å skrive mer i morgen, kl er 3 på kvelden)

Jeg skal prøve å gi råd til dere hvordan dere kan finne den beste jobben for dere, nei det er ikke lett men jeg har vært heldig og funnet en jobb som jeg elsker. Jeg liker bedre å jobbe enn å se på tv eller gjøre mange andre ting, ja jeg jobber mer enn 8timer hver eneste dag og det er bare fordi jeg liker å gjøre det, det gjør meg lykkelig og jeg liker å lage fine ting/være flink i mitt yrke.

Jeg fant  ut ganske tidlig hva jeg ønsket å jobbe med, hvordan gjorde jeg det? Vel på den tiden når vi hadde modem hastighet surfet jeg en del på nettet og var heldig til å finne noe som intresserte meg. Jeg har alltid holdt på med datamaskiner helt siden jeg var 7år og det var ganske naturlig at jeg skulle ende opp med å jobbe med datamaskiner, så hvis du ikke er lykkelig i ditt yrke prøv å tenk hva som gjorde deg lykkelig når du var yngre. Du vil nok finne noe som du var litt flinkere enn andre eller likte bedre å gjøre enn andre ting. Kust, historie, geografi, bygge noe, være kreativ? Det finnes utrolig mange jobber som man kan jobbe med, jeg kan ikke beskrive til dere hvor gøy det er å jobbe med noe man elsker og gleder seg til å dra på jobb for å jobbe med et prosjekt. Alle prosjekter er ikke like morsome nei, noen ganger er det utrolig kjedelig men det er naturlig. Man kan ikke alltid ha det gøy.

Jeg håper virkelig dere finner en jobb som dere trives å jobbe med, det er en gave i livet å finne ut av det.

Hvordan blir du flink i et yrke?

Den enkleste måten å bli flink i et yrke er å elske det du jobber med, du vil automatisk bli flinkere enn alle andre eller enn de fleste fordi du elsker hva du jobber med og vil hele tiden lære noe nytt og utvikle deg. Jeg kjenner flere personer som liker jobben sin veldig godt og siden de gjør det lærer de alltid noe nytt...og ja...vi blir workaholics, du blir det bare fordi du ikke vil kaste bort tid foran tven eller gjøre andre ting som bruker opp din tid.

Hvordan bli best? 

Vel jeg er ikke best i verden i mitt yrke men jeg kan få jobb ganske mange steder rundt om i verden, fra Tyskland, Sverige til USA..kanskje Kina også men tror nok ikke at jeg vil jobbe der..hvem vet kanskje en dag at jeg gjør det. For å bli best må du nok sette av masse tid til ditt yrke, du må si nei til å gå ut med venner på Lørdag mens du egentlig har veldig veldig lyst. Du må sette jobben først, ja det er ikke lett og kan bli veldig frusterende fordi du ender bare opp med å jobbe, derfor sier jeg at du må elske det du driver med. Det er ikke lett å sitte inne og jobbe mens det er utrolig fint vær ute og alle sitter på stranda og drikker øl mens du svetter foran en datamaskin. (Jeg har gjort det de siste par ukene). Det er mye du må ofre for å komme langt og bli en av de beste, de som er bedre enn deg...det er alltid noen som er bedre enn deg...han jobber nok enda hardere enn deg. Det er ingen som er født lært, hvis du har et talent så er det bare et liten forsprang du har om du ikke jobber med talentet ditt vil du ikke komme langt, så ikke ha et stort ego det vil stå i veien for suksess.

Ikke mål deg opp mot de i Norge?

Norge er et veldig lite land,  så hvis du skal bli veldig flink sammenlign ditt arbeid med det som lages i utlandet særlig USA, Tyskland og andre store/sterke land. Ja ja..jeg vet økonomien til USA går ikke bra og de har problemer men hvis du er best i ditt yrke så bryr du deg ikke, for å si det sånn du blir ikke første mannen som får sparken men den siste. Hvis du også liker å jobbe hardt og lenge så får du deg alltid jobb.

For å ikke skrive så mye mer enn dette vil jeg avslutte med to ting, den ene er et bilde som forteller deg hva står i veien for ditt suksess og mål og det andre er et flott tale som jeg liker å se på av å til. De fleste skylder alltid på at de ikke har tid til å gjøre ditt og datt, det er bare tull. Alle har tid, slutt bare å les aviser, se på tv, gjøre alt annet ting som kaster bort din tid. Det er kanskje den mest brukte unnskyldningen i verden. (Jeg har ikke tid.) Nei, DU VIL IKKE HA TID TIL DET DU VIL GJØRE NOE ANNET! 

l

Se også denne....utrolig bra.

Så mye skal til for å ha suksess i livet...det er helt sant alt han sier i videon. Jeg har gjort alt han sier i denne videon, ikke sovet, glemt å spise alt....og jeg elsker det. Det er ikke lett, men det er gøy. Jeg angrer på ingenting, untatt de dumme valgene man gjør, men for å lære må du gjøre dumme ting.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xM_7j6t9IyU&feature=related]

Du kan se resten her..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5fsm-QbN9r8&feature=fvwrel]