End of the road anmedelse

End of the road anmedelse

Jeg har nå sett filmen End of the road med Peter Schiff, Eric Sprott , James Turk, Mike Maloney og mange andre. For det første er jeg ikke super glad i stemmen til han som er voicen i filmen men det gjør ingenting, filmen er faktisk veldig bra. Den er veldig forenkelt og lett å skjønne for de fleste.

Den starter med å forklare at vi gikk at Nixon tok oss av Gullstandarden i 1971, det som er morsomt å få med seg at han sa i talen sin at han sa midlertidig, han tar dollaren av gullstandarden midlertidig. 40år er vist midlertidig hvis du heter Richard Nixon, han må være den dårligste presidentet i USAs elendinge valg av presidenter.

Jeg liker veldig godt foklaringen som de har på hvordan verden dollaren og verden fungerer i dag, hvordan USA må hele tiden må låne mer og mer penger fra resten av verden hele tiden. Hvis de slutter å låne penger fra resten av verden, eller resten av verden slutter å låne penger til USA...da vil du se dollaren kollapse slik som valutaen i Island gjorde, bare mye verre pga dollaren er verdens valuta.

De forklarer veldig bra hvordan inflasjonen fungerer, hvordan USA skjuler inflasjonen og får den til å være 2% hele tiden. De jukster med måten de måler inflasjonen, de har endret det likt at de ikke teller med Mat eller bensin i inflasjonen! haha! Altså staten mener at du ikke trenger Mat eller Bensin....der har du USA :)....og nei Norge er ikke noe bedre, vi gjør det samme her.

Gold is the enemy of big goverment but is the friend of freedome - Peter Schiff sier det i filmen.

Du kan se filmen her  i HD for 4,99$ som er 30kr norske kroner.

http://muvi.es/w1660/31955

Click på bildet for å gå til der du kan se filmen.

Håper dere liker den :)