Krisepakke i Norge

Krisepakke i Norge Jeg har skrevet om dette for lenge siden, når sentralbanken ikke lenger kan bruke renta til å presse ned krona vil du se stimulanspakker / krisepakker i Norge. Det som er morsomt at det er faktisk høyre som vil ha krisepakker, trodde Høyre var for det frie markedet? Ja ja..derfor jeg ikke stemmer og kommer aldri til å gjøre det. Politikere sier bare det som får de til å vinne valgkampen og bli på toppen.

Jeg har ingen problem med at de kjører krise pakker, det kommer til å øke prisene på alt, høyere inflasjon på ting vi bruker (mat, olje, bolig...osv).  Det er ingen problem for meg for jeg eier mye gull, sølv, aksjer og har ikke fast lønn.

De som følger med på bloggen min har vel skjønt at dette kommer etter at jeg har skrevet om det fra før, dagens finanssyste, er umulig å fikse. En gang i framtiden må vi trykke på reset knappen og starte denne datamaskinen/finanssystemet  på nytt. Hvor mange år det er til det skjer? Vel det er ikke før inflasjonen blir sååå høy rundt om i verden at politikere begynner å snakke om at vi må stoppe inflasjonen. Vi er mange år unna det, siden det er global verden så flytter pengene seg fra et sted til et annet noe som gjør at det tar tid før inflasjonen kommer med full fart.

Nå som de pengene USA, Europa og andre land har trykket opp har sluttet å fungere er vi tilbake til 2008, der sentralbanker kommer til å snakke mer og mer om nye stimulanspakker og at vi MÅ gjøre det for å redde Europa, USA, Japan, Kina og bankene. Det er selvsagt bare tull men du kommer til å se enda mer trykking.

Global QE 3 kommer og ja...også i Norge, Sverige og andre land. Alle land konkurerer nå med å devaulere sitt valuta til 0, noe som er positivt for oss som eier gull, sølv og andre råvarer.

Jeg spådde global stimulans pakke i år, 2012!

Vi får se om jeg treffer, men som finanskrisen kommer til å bli verre og verre de neste par månedene vil vi nok få flere stimulanspakker i år.