Delay and pray!

Delay and pray!

Jeg må bare si at jeg liker Biderman bedre og bedre :) Her kommenterer han hvor mye problemer banksektoren i Spania har, tenk deg hvor mye penger Spania har å skrive av etter deres ENORME bolig boble. For et par år siden bygde det flere leiligheter i Spania enn i Frankrike, Tyskaland, England og Italia til sammen. Tenk deg det du! Vi snakker om boligboblen i Norge men vår er bare peanuts i forhold til det Spania hadde på gang.

Nå som markedet har flyttet fokus fra Hellas til Spania...hva ser vi framover da? Jo vi kommer til å se flere og flere bailouts til Spania, først får de litt. Så litt mer, så litt mer...så litt mer...også trenger de? litt mer. Kommer Tyskaland til å si nei? Nei det tror ikke jeg, blir mer og mer trykking inntil Inflasjonen blir så høy at man enten slutte å trykke eller stikke hodet ned i sanden og tar oss til hyperinflasjon.

Ja mange har sagt at Tyskland ikke kommer til å baile ut Spania pga deres grunnlov osv...jeg sa selvsagt at det er bare tull. Hvorfor har mennesker så høye tanker om Tyskland? Et land som har hatt hyperinflasjon før og har nå nesten 90% gjeld av BNP. Ja ja Tyskland er så imponerende, nei det er de ikke.  Økonomer snakker om Tyskland som om de er Norge med masse oppsparte penger som de kan gi til Hellas, Spania osv. Jeg har skrevet før om at Tyskaland kommer til å bailte ut Spania og Hellas mens jeg husket å ha lest med store bokstaver på e24 at Tyskaland sier NEI! 2 måneder senere ble den Nei til Ja.

Jeg forventer flere stimulanspakker de neste årene...bla bla bla...ja Tyskland kommer til å trykke, det er ikke første gang sist gang de lot  seddelpressen gå så gikk det så bra så...not :)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cfPJu-CeNks&feature=player_embedded]