Kjøp før de trykker

Kjøp før de trykker

De begynner å snakkes mer og mer om kvantantive lettelser/krise pakker i Europa, noe jeg har snakket om siden januar i 2012. Det her er ingenting nytt særlig med en sosialist som har blitt president i Frankrike.

Tyskland Merkel er ute i media og sier alltid det samme, vi skal ikke hjelpe noen, vi skal ikke trykke, dere må kutte offentlig! Det er bare tull alt sammen, hvorfor mener jeg det? Vel fordi Tyskland var de første som brøt avtalen de hadde om hvor mye gjeld et land kan ha! Altså Tyskland var de første som brøt sine egne regler som de satt opp når Euroen ble dannet! Hvordan kan du da ta Tyskland seriøst? Hvis Merkel hadde vært seriøs om dette så hadde hun sagt enten slutter dere å trykke penger eller så går vi ut av euroen! DET hadde vært noe det :)

Kjøp før de trykker Hva mener jeg med dette? Jeg mener at man bør kjøpe gull, sølv og andre råvarer før de trykker penger. Det som skjer når er diskusjon om de kommer til å trykke eller ikke og da ser man gull og sølv bare sitte stille eller gå litt opp. Gull har nå gått opp ca 100$ på en uke. Husker når gull var nede på 1400$ da jeg sa at det var en bra mulighet for kjøp. Men det er enda bedre å huske når gull var 1000$ og man kjøpte da :) det som er morsomt er at folk fortsatt sier til meg når gull er i en boble nå og gjett hva? De sa det samme til meg når gull var 1000$ og jeg forventer at jeg hører det samme når gull kommer på 3000$, 4000$, 5000$ osv....til 10 000$?? Vi får se når det stopper :)

Aksjer Jeg mener nå at aksjene i gull og sølv er billige og jeg kommer til å kjøpe før jeg går på sommerferie nå i Juli.

David Morgan Jeg hørte på en video av David Morgan om at han ser for seg sølv på 35-40$ i slutten av året, morsomt at han sier 40 når han mente at det kommer opp til 60$ i januar i år. Så nå har han snudd plata og sier det samme jeg skrev i starten av året, så velkommen etter David Morgan ;) jeg vil legge til at David Morgan gjetter bare, det samme som jeg gjør. Hvordan jeg jeg si noe slikt? Vel det er enkelt tenk deg om sentelbanker rundt om i verden går ut og sier at de skal sette renta ned til 0% over hele verden og holde den der for alltid!! Da kan du se gull og sølv til himmelen da, mye av gull og sølv handler om hva sentralbanker gjør. Hvis de går ut og trykker masse penger så ser du gull og sølv gå kraftig opp slikt du har sett de siste ukene. Vi vil se gull igjen på 1900$ igjen det spørs da bare når det skjer :)

God helg alle sammen, jeg skal skrive mye morsomt i helgen som dere kan kose dere med :) Jeg har ikke skrevet så mye i det siste pga jeg har tenkt på et par ting og jobbet ekstremt mye. Jeg har masse å gjøre før sommerferien så mye å gjøre ferdig før jeg drar på ferie.

Så sjekk ut bloggen i helgen, jeg lover det kommer et par bra innlegg :)