Til 2013..

Til 2013... Mine tanker fram til 2013 er følgende, børsen kommer ikke til å like operation twist fra sentralbanken i USA. Olje, gull og sølv vil fortsette nedover, jeg eier gull og sølv aksjer og har ingen planer på å selge de. Jeg venter...

Når børsen fortsetter å falle og dårlige nyheter kommer ut vil the FED i USA komme ut og annonsere QE3. Mest sannsynlig vil vi også høre om stimulanspakker i Europa fram mot 2013. Det er mye gjeld som må betales tilbake i år eller refinansieres i Europa. Dette vil resultere i dårlige nyheter fra Europa som til slutt vil trykke penger og devaluere Euroen! Hva kommer Norge til å gjøre da? Jeg tror at vår sentralbank går ut og setter ned renta for å følge euroen på vei ned. Dette vil resultere i høyere boligpriser, oljepriser, mat priser i Norge. Alt vil bli dyrere og inflasjonen blir en del høyere enn 2-2,5%. Så du kan forvente deg å lese masse positive nyheter om boligboblen i Norge neste år. Prisene vil fortsette å stige og mer enn i år.

Marc Faber tror på at vi kan se en Flash crash i vinter, eneste som kan stoppe det er en enorm QE3. Marc er min favoritt økonomi og jeg tror han får rett på denne også. Når børsen faller raskt i vinter vil det gi perfekt grunn for Ben Bernanke til å trykke enorme summer penger. Jeg tror faktisk at Ben vet dette, han vet det kommer pga mye inside selging

Vi får se hvordan børsen utvikler seg men enn så lenge kan du vente litt om du har planer å kjøpe gull og sølv. Jeg tror at det kommer til å fortsette nedover. Globale økonomien vil gå saktere fram mot vinteren....derfor tror jeg på enorm global qe3 sol vil presse aksjer videre opp og sikre mr Obama 4nye år.

God kveld