Flere nyheter

Gull og sølv update

Vi går mot en ny krise fram mot 2012/2013.  Likviditet begynner å sakte opp og snart kommer du til å høre sentralbanker rundt om i verden rope "Helvete bryter løs" før de setter i gang og trykker penger. Det er ingen helvete det er bare propeganda fra deres side for å trykke opp penger, de fleste vestlige land er konkurs og eneste måten de kan fortsette framover er å trykke opp penger og rane oss gjennom inflasjonen. Alle vi som har penger og som sparer blir ranet og vi aner det ikke engang. Vel jeg merker det, men folk flest vet ikke det. De som leser bloggen min vet at jeg har ventet på dette lenge at vi har en "selloff" før sentralbanken i USA og resten av verden setter i gang og trykker penger. Vi er snart der, prisen i olje vil fortsette nedover, det samme gjelder gull, sølv og andre råvarer. Når oljen har falt langt nok så vil de trykke penger, de må ha en unskylding for at de kan gå ut og si at inflasjonen er lav, når oljeprisen er høy sier sentralbankene at det er bare midlertidig men når prisen faller...vel da er det inflasjon som er lav. Bare tull, men slikt holder de på med!

Jeg skrev om dette 13.Mars.2012 der jeg advarte mot at sølv kan komme under 26$ igjen. Vi kan se det helt nede til 20$.

"Gull og Sølv kan gå ned…Ektepenger advarer!

Vi kan se Sølv under 26$ igjen og Gull under 1500$, korreksjonen vi er inn i nå er ikke helt over. Det er mye support i gull prisen rundt 1500dollar men den kan gå laverer.

Spar opp cash og vent, du kan få en god mulighet å kjøpe mer gull og sølv.

Vi kan ha en stor korreksjon hvis global likviditet sakter opp eller de slutter å trykke penger. Jeg tror selvsagt at de ikke kommer til å slutte å trykke penger i en stor tid, men Sentralbankene må nesten ha en korreksjon i oljeprisen før de starter å trykke.  Alt er midlertidig, de kommer til å trykke igjen men det kan hende at de tar benet vekk fra gassen før de fortsetter å trykke :)

Så vi kan ha en stopp i likviditet før de setter i gang QE3!

Dere er blitt advart :)"

Marc Faber angående selloff i råvarer:

"Commodities Bulls Have Thrown In The Towel This weakness is a clear indication of a global economic contraction…fundamentals have been deteriorating for some time but now the eternal bulls have thrown in the towel. In other words, the perception has changed. - in CNBC"

Det var litt interessant hva Noruile Rubini skrev Jun 26, 2012

Many Powerful Italian Forces Favor Return To Lira Fixit (Finland exit) & Quitaly (Italy quitting) are likely to happen earlier than Grexit. Many powerful italian forces favor return to lira. - in Nouriel`s Official Twitter

Til slutt fra Marc Faber skrevet i dag...

Central Banks Will Continue To Print Paper Currency Central banks around the world will continue to print paper currency which will decrease the currency's purchasing power. - in ET

Så bull på gull og sølv? :D Hell yes.