Gull og sølv kommer til å bli en enorm boble!

Gull og sølv kommer til å bli en enorm boble!

Jeg har tenkt litt på det her i det siste og jeg surfer mye på nettet, jeg finner mye blogger, youtube kanaler, personer på youtube som alle snakker om gull og sølv. Jeg finner det overraskende ettersom jeg ser på gull og sølv som ikke mange investerer i, ikke mange på wallstreet investerer i det. Så hvordan kan det ha seg at jeg finner alle disse bloggene og youtube kanalene der folk snakker om å investere i gull og sølv? Min blogg handler jo om dette også. Vel...dette fikk meg til å komme opp med en konkusjon og det er at gull og sølv kommer en vakker dag til å bli en enorm boble! Det er utrolig mye rart man finner på disse blogger, de snakker om manipulasjon, at de aldri kommer til å selge gull og sølvet sitt, også sier de aldri noe negativt om gull og sølv. De tenker aldri at gull og sølv kan gå ned...jeg tenker nok at mange av deres lesere tapte mye penger på å kjøpe når sølv var på 40$ også se deres investering gå helt ned til 25$. Siden dette ikke er veldig sofistikerte investorere regner jeg med at mange solgte når sølv kom på 25$ fra 40$. Det er litt av et tap, men sånn går det når man kjøper ting uten å ha store kunnskaper om det.

Tenker videre...

Nå som vi lever i en internett verden der alle kaster bort masse tid på nettet vil flere og flere google "gull hvorfor går det opp?" samme med sølv, om et par år. Når gull kommer over 2000$ vil flere og flere mennesker bli intressert i det, det samme skjer med 3000$, på et tidspunkt kommer gull og sølv til å være et helt elending investering. Men da kommer boblen til å ta over og kjøre prisene mye lengre opp, det er litt som boliger. Jeg kan selge min bolig med 1 millon kroner over takst, kanskje enda mer...og for å være hælt ærlig synes jeg ikke at boligen min er verdt 1 mil totalt. Jeg leste på Fredag at den var noen som betalte 2mil kroner for en leilighet på 22kvm i Stavanger! Synes litt synd på tullingen som betalte så mye for et så lite leilighet. Min er 4 ganger større enn den han kjøpte og personlig synes jeg 1mil kroner er mer enn nok for den. Ja jeg vet, det er boble i Norge og den kommer til å fortsette et par år til. Hvor lenge? Tja hvem vet, men jeg selger min.

Slutten...

Hvor kommer gull og sølv prisene til å slutte på de neste 10 årene? Tja hvem vet, eneste jeg tror er at det kommer til å være mye høyere fra dagens nivå. Gull ser jeg for meg på minst 3000$ og sølv 150$, det avhenger av hvor mye penger de kommer til å trykke i USA, Europa og Asia. Du må huske en ting og det er at Gull går ikke opp i pris, det er vår norske krone som går ned i verdi. Altså om du tjener 500 000kr i år og om 5år tjener du 650 000kr, mens gull er på 4000$ eller 20 000kr (dagens pris 9500kr) så har du mistet mye av din kjøpekraft. Altså du tjener ikke mer penger om du har 650 000kr i lønn men mindre.

Hvis gull går fra 10 000kr til 20 000kr betyr det at du må tjene dobbelt så mye for at du skal ha samme livsstandard. Dette er det inflasjon gjør med våre penger, den får oss til å tro at vi tjener mer mens vi faktisk tjener mindre.

God helg alle sammen. Kos dere i dette fantastiske været i Norge...NOT :)