Jeg elsker sentralbanker!

Jeg elsker sentralbanker Jeg har tenkt på dette i ferien og kommet fram til at jeg elsker sentralbanker!

Hvordan kan jeg si noe slikt?

Jeg møtte en person som tok opp lån i Euro for å kjøpe seg hus! Så fikk han en Telefon fra banken i 2006 om å konvertere lånet til Franc og idiot som han er gjorde han selvsagt det! Hørte på banken!! Hahahaha!! Så samtalen fortsetter og han har vist betalt 300 000norske kroner ekstra på lånet uten at avdraget har blitt mindre. Hva skjedde? Vel francen styrker seg mot euroen og lånet hans ble større selvsagt! Men jeg forteller han at han har flaks for Sveits har bundet sitt valuta til euroen eller så hadde lånet blitt enda høyere!

råd Han spørr meg om råd? Jeg forteller han å flytte over lånet sitt tilbake til euro eller til deres egen valuta siden landet jeg er i nå er gjeldet over pipa!! Han ser at jeg kan mye om økonomi men er fortsatt usikker på hva han skal gjøre? Jeg forklarer hvilke problemer euroen er i og det er bare snakk om tid før Sveits slutter å binde sitt valuta til euroen og hans lån blir enda vanskeligere å betale tilbake! ...samtalen fortsetter... Til slutt drar jeg hjemover og han forteller meg at de skal saksøke bankene for at de anbefalte de å konvertere lånet sitt over til Franc istedenfor euro! Så dumme er middelklassen...de tror faktisk tror at de vinner en dritt mot banken! Tror de her folka virkelig at de kommer noen vei mot banken? Banken har alle papirene sine i orden og vinner mest sannsynlig søksmålet! Istedenfor å høre på meg og gjøre slik jeg anbefalte til de for å ha et lettere framtid så lærer disse folka meg om økonomi! Herregud hvor sta og dumme er mennesker?? Hvorfor hører de på bankene og ikke på noen som kan om økonomi så mye som meg??

jeg tenker... Jeg tenker nå at jeg elsker sentralbanker!! Jeg gjør det fordi sentralbanker blåser bobler i økonomien og jeg som kan økonomi kan utnytte disse boblene og bli veldig rik! Jeg bryr meg ikke om mannen i gata fordi de vet best og kan økonomi bedre enn meg. Så nå elsker jeg sentralbanker og jeg håper de eksisterer for alltid! De vil gjøre middelklassen fattigere og fattigere mens vi som kan systemet kan utnytte det for å bli rikere! Genialt system! Man kan annbefalle den gjennomsnitt mannen å kjøpe gull, gjøre ditt, gjøre datt men de hører ikke etter! De er dumme og sta!

folk jeg kjenner Jeg har forklart kapitalisme til folk jeg kjenner gang på gang og de mener fortsatt vi har rå kapitalisme! Uansett hvor bra jeg forklarer det så vet se beste, de vet best! De kan alt bedre enn meg! Devaluere krona er bra for økonomien, lave renter er bra, kjøp 5 hus og lei ut det er enda bedre, prisene skal opp til himmelen!

Jeg håper sentralbanker fortsetter med å trykke penger og gjøre meg rikere for alle andre blir fattigere! Alle som har litt iq prøver å lære nye ting og hører på de som kan bedre men mange jeg møter særlig av middelklassen kan alt bedre enn meg! Særlig økonomi der er de alle eksperter!

det er en grunn til at noen er rike... grunnen er at de rike er smartere! Mye smartere og la oss være ærlige her, det skal ikke mye til!! Les bøker fra rike og suksessfulle mennesker og gjør det totalt omvendte av middelklassen! Da vil du være rik og suksessfull! Så enkelt er det!