Hvordan blir man lykkelig?

Hvordan blir man lykkelig?

Jeg kan for første gang i livet si at jeg er totalt lykkelig med mitt liv! Det er alltid noen ting jeg ønsker å forandre på men alt i alt jeg kan si at jeg er lykkelig! Det tok meg 10år å endelig skjønne hvordan man blir lykkelig jeg vil nå dele mine tanker og kunnskaper med alle dere lesere som vil mest sannsynlig hjelpe å gjøre deg lykkelig som person! Du må være åpen og ærlig mot deg selv når du lesere det jeg kommer til å skrive nå, jeg vil prøve å åpne øyene for en annen verden og du må prøve å huske alt jeg skriver og tenke på det i situasjoner når du finner deg selv ulykkelig og frustrert!

La oss starte...

Tenk godt over hva irriterer deg hva gjør deg ulykkelig! Jeg skal nå fortelle deg at du selv ødelegger for deg selv og hindrer deg selv med å være totalt lykkelig! Ingen vil gjøre det mot seg selv tenker du, jo det gjør vi! Alle vi gjør det hver eneste dag og vi ser det ikke...jeg skal forklare dypere.

La oss si at du er en person som har utdannet deg innen inginøring, informatikk, økonomi, lærer osv...hvis du har brukt 5år av ditt liv til å utdanne deg innen noe som garanterer deg at du ikke får en jobb så er du selv skyldig i dette! Mest sannsynlig sa du når du var 18 at du ikke viste hva du skulle utdanne deg som så du gjorde som dine venner, hva valgte dine venner? Tenk deg at de velger samfunskunnskap et jobb på den tiden virker sikker, hvorfor virker den sikker? Jo fordi et politisk parti prøver å vinne valgkamp og lover at de skal skape 100 000nye jobber hvert år. De vinner valgkampen og må holde det de lover, noe som er totalt umulig å gjøre! Når politiske partiet vinner valgkampen bruker de mer av oljepenger eller så låner de penger av et annet land for å ansette utrolig mange sammfunsfag folk som jobber for staten! Hvis de ikke kan låne penger eller har oljepenger, vet du hva de gjør da? De skaper penger ut av løse luften og dytter det inn i økonomien! De raner alle oss i hele Norge midt på dagen ved å vanne ut vår valuta bare for å skape totalt idiotiske jobber som aldri burde ha eksistert! Det private markedet har ikke bruk for samfunskunnskap!

Hva skjer videre?

Når de har trykket pengene blir det gode tider i Norge i en liten periode, alle føler at de har blitt rikere men har du blitt det egentlig? NEI! Du føler deg rikere fordi du fikk jobb i staten til 300-350 000kr i startlønn! Du tror det er mye penger, men nei det er det ikke. Du har studielån og jobbet ved siden av for å fullføre et yrke som er totalt verdiløst! Beklager å si det til deg om du har studert samfunnskunskap men det er verdiløst i det privatemarkedet...eller det er ikke verdiløst men det er ikke verdt 300-350 000kr i året. Det er kanskje verdt 20 000kr i året og du kan ikke leve av dette. Men la oss gå videre....du får da lønn og 300-350k men du har studielån på 200 000kr med 6% rente, det vil ta deg minst...og ja jeg mener minst 20år å nedbetale denne studielånet! Tenk deg det, et politisk parti med muligheten til å trykke penger har gitt deg en jobb som er svært lav i verdi og gitt deg enorm studielån å bære på dine skuldre! På toppen av det hele...har de opptrykte pengene gått inn i boliger og for deg å kjøpe deg bolig er nesten umulig fordi det koster 2mil for et elendig leilighet i Oslo som du male, fikse, legge partkett, bytte bad osv...Men du lager unskyldiger. Du sier ja det er dyrt men boligpriser går alltid opp!! NEI de gjør ikke det! Si det til de som bor i USA nå som kjøpte bolig i 2007 og nå har prisen falt 80% i verdi! Du tror du er rik, men du er egentlig fattig middelklasse i liksom verdens rikeste land! Livet fortsetter og du kjøper boligen til 2mil, familien din låner deg pengene. Hvordan har familien din penger? Vel de kjøpte hus når det kostet 500 000kr og nå er det samme huset liksom verdt 5milioner. De sier de har penger og sier til banken her ta 1mil fra vår liksom 5mil verdt huset og gi det til barnet mitt for at det skal få seg en bolig! Utrolig stort av din familie og gjøre noe slikt for deg men....MEN alt det er fake!

Boligpriser i Norge har økt i verdi 600% på 20år!

Boligpriser i Norge er en ENORM boble! Jeg ønsker ikke å snakke i detalj her men priser har økt 600% i Norge, i USA økte de faktisk mindre og når bobla sprakk er det mange som sliter nå. I Norge når den sprekker så sprekker den fra mye høyere nivå enn USA og 80% av befolkningen eier bolig i Norge, når bobla sprekker....konsekvensene for Norge og de som har enorme lån kommer til å være veldig store! Hva gjør folk i Norge? De låner penger på sin økte pris i boliger og kjøper hytte, kjøper hus, kjøper fet bil, kjøper klær, kjøper bolig i Kroatia...(Der jeg er på ferie nå). Norske boligboblen skaper bobler i utlandet, leiligheter i Spania, Italia, Hellas osv er kjøpt med fiktive økningen i boligpriser i Norge...Norge og mange andre land! Når bobbla sprekker i Norge kommer det til å være veldig mange mennesker som faller i depresjon..de som er vant til å leve som konger nå kommer til å leve som alle oss andre når bobla sprekker! De lever høyt nå, men om et par år lever de elendig! Helt helt elendig! Vi som gjør oss klare og sparer nå i Gull, sølv og råvarer sitter på sidelinjen ser på galskapen...vi ser på de her menneskene leve som konger i himmelen med deres rikdom mens vi lever på jorda og skjønner ingenting! Bare jeg og østrriske økonomer skjønner galskapen og boblen i Norge! Vi sitter og ser på...vi venter...vi står klare til å ta kjøpe opp alt og leve som konger resten av vår liv!

Du har sikkert....

Du har sikkert venner som har kjøpt bolig før deg, de har på toppen av den boligen kjøpt bil, reist mange land, kjøpt veldig dyre klær, lever et fantastisk materialistisk liv! Du sitter her og skjønner ikke en dritt? Hvordan kan disse menneskene men 300-500 000kr leve så godt mens jeg ikke har penger til å kjøpe meg en bolig en gang! Jeg skal forklare det...du lever på bakken nå, de lever i skyene! Deres fake rikdom irriterer deg, inrøm det...du skjønner ingenting...du diskuterer med andre venner og prøver å forstå galskapen men du skjønner det ikke! De lever over evne! Når disse menneskene ser boligprisene halvverer seg i verdi da skal du se hvordan de lever...de vil miste den fete bilen, de vil miste huset, de vil miste båten, deres familier vil miste hytta, banken kommer til å ta alt og hva skjer med de...de blir totalt ulykkelige og vil prøve å skjønne hva skjedde! De vil aldri skjønne det...eneste måten er å si..faen jeg var dum jeg brukte så mye penger på tull mens jeg kunne ha spart! Men du ville ikke spare, det er lettere å bruke masse penger enn å sitte hjemme, lage kaffe, lage middag, ikke drikke masse ute, ikke kjøpe klær hele tiden....ikke kjøpe bil, bål, hund...u name it! Mye av det som irriterer oss som lever på jorda er de menneskene som lever i skyene, de tror alt deres rikdom er fordi de er såååå mye smartere enn oss! Nei de er ikke det, når de møter veggen skal vi komme som et storm og kjøpe opp alt! Kjøpe deres hus i cash også leie ut til de! Tenk deg det...tror du disse menneskene vil leve i skyer når du har mye mer enn de? De blir sjalue, men du var ikke sjalu....du bare levde på jorda og skjønte ingenting mens de levde som konger! Dette er det som heter depresjon! De blir depresive fordi deres levestandard går ned, når levestandarden går ned for 50% av befolkningen så er det mye negativt snakk, mange som hater hverandre...han er tyv, han er sånn, han er kriminell....han lurer skatten....bla bla bla..de hater deg fordi du har mer penger enn de! Det hjelper å ha penger for å være lykkelig! Men du blir ikke totalt lykkelig av å ha penger!

Det er mer til livet enn bare penger...

Det er mer til livet enn bare penger men det hjelper veldig å ha penger og at dine venner har penger. Hvis du har betalt boliglån, betalt bil og generelt fornøyd med det finansielle. Du har sikker jobb og gode venner. Dine venner betaler ikke bolig lånet ned, de låner på toppen av verdien og gjør ting du mener er totalt idiotiske. Du prøver å si ifra at det de gjør ikke er smart! Det er faktisk helt idiotisk! Hva skjer videre? Hver gang dere møtes så snakker de om hvor de var, hva de så, hva de kjøpte...de forteller om sitt rikdom og nei de skryter ikke. Men de snakker om sitt liv og deres liv er bedre enn ditt på alle mulige måter fordi de lever VELDIG mye bedre akkurat nå men om 5-10år kommer de til å leve elending mens du lever enda bedre fordi du var smartere! Deres vennskap har problemer....du prøver å hjelpe de til å se at de gjør er galskap mens de mener at de er så mye rikere enn deg og du burde heller gjøre som de. De tror at de vet best fordi de lever så bra nå! Du prøver å være en ekte venn og hjelpe deres venner....men du forteller de kun negative ting mener de, du kun snakker om finanskrisen, boligboble osv, det du egentlig gjør er å forteller de at deres liv er falskt! De lever i skyene....de blir lei ditt drittsnakking hele tiden og gidder ikke å være sammen med deg fordi du er så negativ mener de....de mener du er sjalu på deres suksess! Du og de gjør hverandre negative...du prøver å lære de det riktig, de prøver å lære deg at de har rett! Det blir konflikt og vennskapet som du investerte tid og penger i og var der for personen i 20år sprekker! Du mister håpet i vennskap og blir mindre lykkelig! Det er du som gjør deg selv ulykkelig! De gjør deg ulykkelig og du gjør deg selv ulykkelig fordi du ikke forstår hvordan disse menneskene er så jævlig dumme! Hør her...de er ikke dumme! Det handler ikke om IQ! De greier ikke å tenke for seg selv, de greier ikke å ha evne til å tenke kritisk! Tenke kritisk og si til deg selv....faen så dum jeg er av å til det er kanskje det smarteste du noen gang kan gjøre! Jeg har gjort ENORME feil i mitt liv som har kostet meg tja....sikker mange milioner kroner! Tid og energi har jeg kastet bort på verdiløst vennskap som har gitt meg mer hodepine enn det har gitt meg lykke i livet! At jeg var så blind.....uhh...av å til blir jeg skremt av å se hvor lett vi kan gjøre dumme feil, alle vi gjør det hver eneste dag og vi er helt blinde!

Vi gjør oss selv ulykkelige bare fordi vi tror vi vet best! 

Ditt hjerne...

Ditt hjerne og ditt personlighet siden du vet best står i din vei fra å være lykkelig! Du prøver å endre folk enn å akseptere at de er sånn de er og la de brenne seg på sine feil! Man må la folk lære av sine egne feil uansett hvor ille det blir for de, du kan ikke gjøre noe for de enn å være der når de har det vondt! En ekte venn er han som er der i dårlige tider ikke i gode tider! 

Hvis du tror at du har gode venner, EKTE venner! Test det ut....hvis du vil.

Hvis du faker at ditt liv ikke er så bra og snakker om det til din venn ofte...vil han mest sannsynlig slutte å ringe så ofte! Du vil miste han, fordi han er der kun for å ha det gøy! Med en gang man snakker om litt dybde stikker de av...de lever et falskt fake liv! Du er ikke lykkelig fordi de drar deg ned i samme hullet som alle de andre. De er som sauer, ingen tenker for seg selv, de tror på alt de leser i vg og dagbladet og de hører på økonomer som aldri har hatt rett i noe i sitt liv! Disse økonomene som skriver i avisene, alle de jobber for et selskap! Altså de er ikke rike, de er middelklasse! Skjønner du det? Disse sjefsøkonomene er fra BI, de har 500-700 000 i lønn men de bruker opp alle pengene sine på å leve over evne! Har du sett på luksusfellen? Mange av de folka der tjente veldig veldig godt...de tjente 50-80 000kr per måned....men de levde som om de tjente 120 000kr. Selvsagt hadde de det godt i 5år men etter at banken kom og banket på døra...de var ferdige! De er på tv og er helt desperate! De sitter og driter seg ut foran hele norge som ser på tv3 og 4milioner mennesker sitter der og tenker: "Faen for noen idioter!" Jeg er ikke sånn....hadde jeg hatt 50-80 000kr hadde jeg gjort klart meg MYE bedre!

Nei det hadde du ikke!

Folk flest hadde ikke klart seg bedre..vet du hvorfor? Fordi de hadde gjort samme feilen, folk flest gjør det! Hvorfor gjør de slike idiotiske feil? Er de totale idioter? Nei...de vet bare ikke bedre, de har middeklasse mentalitet. De tror treet vokser i himmelen, istedenfor å sette sine penger i ting som produserer ting. Aksjer, gull, sølv, ting som ikke går ned i verdi...neida de eiet et hus i Norge de....vi er steinrike fordi vi har et hus! Sa ikke de det samme i USA? Hvordan ligger USA ann nå? Ikke så bra nei....vel det kommer til Norge det er bare snakk om tid. NÅR kommer det til Norge?

Jeg har...

Jeg har nå gitt deg alt som skal til for å åpne dine øyner og gi deg mulighet til å jobbe med deg selv til å bli mer lykkelig! Til å bli mer som meg eller enda bedre....vær mye bedre enn meg! Du greier det, Du greier alt du ønsker! Gjør alt bedre enn meg og når du har gjort det please husk meg og tilbake til bloggen min og lær meg til å være enda bedre person. Lær meg å være med som deg, mer lykkelig!

Jeg håper dette hjelper deg og jeg ikke har gjort deg negativ på noen som helst måte! Jeg ser på verden kun positivt! Jeg greier ikke å se på ting negativt, jeg har lært meg selv å kun se muligheter! Ting løser seg, verden går ikke under!

Istedenfor å være lei deg for at Spania og Hellas er i total krise du kan se på det mer som meg...."Woho jeg kan kjøpe billig leilighet og dra dit når jeg jeg vil og ha stor frihet i livet!" Ja det er synd å se menneskene og middelklassen slite...det er trist ja...men jeg har nettop forklart hvordan du lever et lykkelig liv og det er deres egen skyld at de ikke ville se sannheten! De har seg selv å takke!

Beklager å være så brutal mot folk, men jeg sier den totale sannheten her og hvis du ikke tror meg du kan sjekke ting for deg selv! Test ut min teori, kom tilbake og fortell meg hvor jeg tok feil...hvordan vi kan gjøre ting bedre! Jeg vil lære av smarte mennesker, så vær et smart menneske og fortell meg hvordan jeg skal bli enda bedre menneske!

Jeg håper du får noe ut av alt dette jeg skrev...hvis ikke og du kunne alt det her fra før. Jeg beklager for å ha kastet bort din tid på jordkloden ved å lese ting du kunne fra før! Håper du tar deg tid til å fortelle meg hvor jeg tar feil, jeg ser på min logikk som smart måte å tenke på, men jeg vil lære! Jeg er her for å lytte! Fortell meg hvor jeg tar feil!

Hvis du vil lese litt om økonomien i Norge...kan du lese noe jeg fant på goggle på 3sec ved å søke på privat gjeld i Norge! Det er en enorm boble!

Artikkelen heter..."Hvor rikt er egentlig Norge?"

Jeg ønsker deg et lykkelig og rikt liv!

Ektepenger :)