Kommer Gullstandarden tilbake?

Image Kommer Gullstandarden tilbake?

"The gold standard has returned to mainstream US politics for the first time in 30 years with a "gold commission" becoming part of official Republican party policy. This commission will look at whether a return to the gold standard is feasible "

Peter Schiff hadde et intervju  på King World News hvor han sa at vi vil gå tilbake til gullstandarden innen 12 til 24 måneder. For meg er dette litt optimistisk, jeg tenker mer som 5-10år. Hvis han for et par år siden sa dette hadde ingen i mediene skrevet noe om det. Nå som denne artikkelen viser "The Telegraph" skriver om dette på andre siden av jorden. Mennesker begynner å få seg lære om gullstandarden og gull som penger. Altså gull begynner å komme tilbake i systemet..politikere kan ikke gjøre noe annet enn å se på fremgangen vi har gjort. Dette vil fortsette i årene som kommer og kanskje 10-20år fram i tid vil vi være tilbake på gullstandarden.

Image

Beklager at jeg ikke har skrevet så mye på 2uker nå men helt siden jeg har kommet tilbake fra ferie har jeg bare vært på jobb. Det er så utrolig mye å gjøre at jeg ikke har 2min til noe annet. Snart er jeg ferdig med prosjektene og ting vil roe seg litt ned. Håper jeg.

15. September skal jeg på denne eventen så om dere er der møtes vi sikkert :)

Image