QE3, nå er det offisielt!

QE3, nå er det offisielt! 

Link til e24

Dere som har lest bloggen min vet at jeg har snakket om dette i lang tid, jeg har vel ventet på QE3 helt siden i fjor og det var bare snakk om tid før de kom ut og gjorde det. Nå er det altså offisielt og du kommer til å se gull og sølv gå kraftig opp de neste par månedene, året kan faktisk avslutte på det jeg skrev i starten av året. Her er det jeg skrev i starten av 2012, Januar:

Råvareprisene

"Jeg trodde Gull skulle nå 2000$ i slutten av 2011 men det skjedde ikke, kanskje i 2012 vil vil se Gull over 2000-2200$ og Sølv kommer nok til å hoppe opp og ned men tror vi kan se Sølv komme helt opp til 60$ også falle nedover. Jeg blir fornøyd om Sølv avslutter året på 55-60$. Det er aldri lett å treffe riktig på hva prisen kommer til å være men jeg vet at prisene skal opp, kanskje ikke i år men neste år eller året der igjen. Gull og Sølv er i en bullmarket og jeg liker å investere mine penger i det, jeg tror det kommer til å være en bra investering helt inntil vi får et nytt system, kanskje backed by gold systemet. Hvem vet, politikere kommer til å finne på noe rart. Kanskje blir det at vi kun bruker kort fra nå av og ikke lenger papir penger.

Altså 2012 priser – Gull 2000-2200$, Sølv: 55-60$ men kan gå opp til 70$ så ned igjen til 35-40$."

Nå som QE3 er lansert kan du forvente å se Sølv på over 50$ i slutten av året, kanskje til å med 60$. Vi får se, men at de kjører QE3 har mye å si for gull og sølv priser.

 

Det er ikke bare QE3

Det er altså ikke bare QE3, men det kan være QE4,QE5,QE6,QE7...osv fordi det sentralbanken sa var følgende: "Torsdag kveld annonserte den amerikanske sentralbanken at den vil begynne å kjøpe obligasjoner for 40 milliarder dollar i måneden." de sa i måneden, altså per måned!!  12måneder x 40milliarder dollar = 480milliarder dollar. 5 år x 480milliarder = 2 400milliarder dollar. Altså det de sier rett ut her er at vi kan kjøre QE for alltid uten å måtte gå ut i mediene og si ifra hva de gjør. Nå vet alle at sentralbanken kommer til å fortsette å trykke penger HVER eneste måned!

 

Videre skriver jeg i starten av 2012 følgende: 

EU

"Jeg tror ikke EU kollapser sammen eller at Hellas går ut av EU, det jeg heller tror kommer til å skje er at de kommer til å printe masse penger og skape inflasjon. Du ser det samme i Europa som du så i USA, nei vi skal ikke printe, så når de ser kollapsen rett i øyene starter de å printe penger men Tyskland er ikke dumme. De kommer til å gi penger til Hellas, Italia, Spania osv, men de kommer til å kreve at de setter eiendom i pant.  Når jeg var i Portugal for 1måned siden hørte jeg av en Taxi sjåfør  at politikerne deres vil selge Gull for å kutte ned i gjelda de har i landet. Dette kommer vi til å se mer av i år, pant på alt :) Kanskje vi skal kalle året Pant-alt-2012? :) Jeg tror at det kommer til å bli mye krangler i EU og alle kommer til å skylde på hverandre men det kommer ikke til å endre noe som helst. Politikerne kommer til å gjøre alt for å holde Euroen samlet ."

Det jeg spådde om Europa ble også riktig, Mario Draghi gikk ut her om dagen og sa at han kommer til å kjøpe opp gjelden til de landene som sliter, Hellas, Spania, Italia, Frankrike osv...

 

31.August.2011 skrev jeg følgende:

 

"Er gull&sølv fortsatt billig? JA!

Jeg skal si dette på en enkel måte, hvorfor er Gull og Sølv billig? Jo fordiQE3 kommer veldig snart. Det kan hende at de kaller det noe annet, Jobs-recovery act eller noe slikt men hvem bryr seg egentlig.

Det er ingen boble i gull og sølv,  hvorfor skal man tro økonomer på e24, dn, na24, osv… når de skrev artikler for 3-4 måneder siden at alt er fikset og det blir ingen QE3. Nå ser jeg artikler nesten hver dag at QE må komme, vel det jeg kan si til de er velkommen etter, jeg har sagt dette siden QE2.

Alt av veksten vi har opplevd etter 2008 er bare pga alle de pengene som er printet av sentralbanker rundt om i verden. Nå kommer de nye tiltak i USA, Europa, Japan, Asia, Skandinavia? vel uansett kjøp Gull og Sølv. Det er ikke dyrt, det er veldig billig.

Invester både i Gull og Sølv, ikke bare Sølv. Jeg kjøper fysisk, håper dere gjør det samme."

 

Du kan lese resten her: link