Vi skal måle vår egen inflasjon,alle vet at SSB lyver!

Vi skal måle vår egen inflasjon,alle vet at SSB lyver!

Alle vi vet at SSB ljuger når de måler inflasjonen i Norge, jeg skal finne ut sånn ca hva er mer riktig inflasjon i Norge. Jeg tenker at vi måler vår egen KPI, vi som er på bloggen her og leser.

Jeg trenger din hjelp!

Hvordan kan vi gjøre det?

Gå til butikken du vanligvis handler på, kjøp de mest vanlige varene som eksisterer. Brød, melk, salt, sukker, kaffe, ost, kjøtt, biff, kylling, tannkrem, toalettpapir, frukt, bananer, epler, osv... Når du har gjort det HUSK å ta kviteringen når de spørr deg om du skal ha kvitering.

Når du har kommet deg hjem ta fram din kamera eller mobil telefon og ta bildet av kvitteringen, pass på slik at du får med deg alt. Dato, hva du kjøpte og total pris!

Når du er fornøyd med bildet vær så snill og send meg kvitteringen din på mail: ektepenger@gmail.com

Hva skal jeg med den?

Jeg skal legge det ut på bloggen anonymt og ha det slik at vi kan måle inflasjonen i Norge, så om 6måneder gjør vi det samme. Tar og kjøper eksakt samme varer og ser hvor mye prisene har gått opp, på denne måten kan vi finne ut hvor mye prisene har gått opp.  Jeg skal være den første til å gjøre det!

Jeg legger ut min kvittering i løpet av denne uken, så fint om dere kan kjøpe circa de samme varene.

Jeg håper virkelig at dere er med og hjelper meg, så kan vi finne ut en mer realistisk inflasjon som er i Norge. (Den blir ikke 100% riktig men blir nok mye mer riktig enn det SSB publiserer)

 

Følg Ektepenger på Facebook:

Like bloggen på Facebook  

 

Takk :)