Ny plan for meg...

Ny plan for meg...

Jeg skal selge boligen min i år, når jeg sitter igjen med en del penger. Ja faktisk ganske mye ettersom priser har gått opp så mye. Videre skal jeg kjøpe en bolig som er mindre for mest mulig cash, så skal jeg betale noen for å pusse opp rom og kjøkken osv. Det blir ikke så mye dyrere enn 100-200k. Så skal jeg selge boligen og gjøre det samme igjen. Siden sentralbanken kutter renta nå i vinter konmer det til å sette enda mer fart i boligboblen i 2013. Det er mange som mener at boligboblen sprekker veldig snart men jeg er sikker på at vi har mange år igjen og jeg skal utnytte situasjonen inntil det sprekker. Mye av profitten kommer jeg til å legge i gull og sølv. Da er jeg sikret på alle fronter pluss at jeg fortsetter å investere i mitt eget selskap.

Jeg vet at dette er rart å høre fra meg men det handler om å tjene penger, så enkelt er det. Penger=fritid og muligheter til å gjøre hva du vil.

Økonomisk trygghet er løsningen et mer lykkelig liv :)

Jeg skal holde dere oppdatert hvordan det går, hvor jeg mener toppen er osv.

Når bobla sprekker vil det være et sted for å tjene mye penger og det er i små leiligheter. Alle disse menneskene som har for mye lån vil måtte ha et sted å bo og greier du å eie flere leiligheter som du kan leie ut til de så har du perfekt cashflow!

Jeg skal begynne å se på leiligheter fra i morgen og gjøre min klar for salg!

Ja det her er litt risikabelt men jeg vet hva regjeringen kommer til å gjøre når boligboblen sprekker og det er at de kommer til å gjøre det samme som i Island. Hva gjorde de der? De gjorde det slik at de som hadde tatt opp for mye lån i forhold til inntekt fikk de hjelp av staten til å betale tilbake pengene. Siden nesten alle i Norge eier bolig og har sykt mye lån kommer vår kjære stat til å gjøre det samme. Så jeg kommer til å utnytte muligheten til å øke min rikdom pluss at jeg kommer til å fortsette å ha penger i gull og sølv.

Slik jeg ser det så er det perfekt plan! Du tenker kanskje hva om jeg blir tatt mitt i boligboblen? Ja hva så? Jeg kommer til å ha 50% av boligen nedbetalt så om boligene begynner å falle 10%årlig har jeg fortsatt mange muligheter å komme meg ut. For det andre så komme norske krona til å falle veldig i verdi og boligen kan lett betales tilbake med mine beholdningen av gull og sølv, om jeg velger å gjøre det :) på toppen av det hele har jeg en jobb som er jeg er veldig flink i, så der kommer jeg også til å ha en inntekt. Genialt ide ikke sant? ;)

God natt.