Business ide hvis du bor i Oslo

Business ide hvis du bor i Oslo

Jeg var på Norges beste spa for 2uker siden og må si at det var helt elendig. Hvis spa på toppen av grand hotell er Norges beste så er det enorme muligheter for å tjene penger på å bygge et spa i Oslo. Jeg ble helt overrasket hvor dårlig spa til grand var, bittelite og svært lite å gjøre der. For meg virket det som et spa for å ta et bad før massasje.

Hvis du føler deg sliten lei eller trenger noe nytt så kan jeg annbefalle deg å gå på massasje på daikai. Det er mye bedre enn å dra på spa på Grand.

Det koster alt fra 500 til 1500 for massasje men jeg synes det er verdt pengene fordi du føler deg fantastisk etterpå.

Investeringer

Spar opp penger og vent på at boligboblen sprekker og eiendom går ned i bakken så kjøper du deg et bra sted å bygge spa i Oslo. Ta opp lån sjekk kostnader ved markedsføring osv så har du deg et godt business.

Alt er ikke svart i økonomien. det er muligheter rundt oss du må bare se de og prøve. Jeg kan si deg med sikkerhet at du ikke kommer til å greie det på første forsøk eller kanskje du har flaks, men business er vanskelig og du kan bare glemme det å jobbe 9 til 17...når du jobber xfor deg selv må du nok jobbe over 10timer. Jeg aner ikke hvor mye jeg jobber, men jeg elsker jobben min så jeg synes det er bedre å jobbe enn å se på tv.

Lykke til :)