Jeg er uærlig, kunnskapsløs, idiot ifølge Snerkersnerk!

(Grafen er fra i dag: link)

Jeg er uærlig, kunnskapsløs, idiot ifølge Snerkersnerk!

Jeg har lenge diskutert med en som kaller seg "Snerkersnerk" på bloggen min og han har kalt meg mye rart. Det vi har diskutert om er det jeg skrev om Opera aksjen for 6måneder siden.

Det jeg skrev var følgende:

Jeg tok feil?

"Snerkersnerk" sier at jeg tok heil feil og kaller meg mange forskjellige ting, jeg på min side mener at jeg hadde rett men jeg bommet på timing. Jeg skrev ca 3måneder men det tok altså 6måneder! Så er jeg helt idiot, kunnskapsløs og uærlig? Det for dere fortelle meg for jeg synes jeg traff ganske godt på det jeg skrev. "Snerkersnerk" har satt seg mer inn i selskapet Opera og har veldig høye tanker om Opera, jeg har kun brukt Opera sine produkter og gjort opp min mening om selskapet basert på deres produkter.

De produktene jeg har brukt er dere browser på dekstop/datamaskiner og opera til mobilen, etter å ha brukt de i en liten periode endte jeg alltid opp med å gå tilbake til chrome eller firefox siden de var mye bedre ifølge meg. Det fungere på nettsider og alt fungere riktig for det mest av tiden, jeg kan ikke si det samme om Opera browseren. Jeg finner alltid noe som er feil, det har kanskje blitt bedre med den siste oppdateringen men jeg ser på Opera som Funcom de gir ut mye som er bra men det er alltid mangel eller feil som gjør at de mister brukere. Tar jeg feil om Opera? Tja...det kan hende, men jeg synes jeg hadde rett om å spå at aksjen skulle under 30kr men jeg tok feil på hvor lang tid det kommer til å ta!

Hva synes dere? Tok jeg helt feil, er jeg helt uærlig, kunnskapsløs og idiot slik  "Snerkersnerk" beskriver meg?

Du kan lese hele innlegget mitt her og mine diskusjoner med Snerkersnerk: Link

Jeg må også legge til slutt at ryktene viste seg å være helt falske! Akkurat som jeg trodde...

Link til kilde: Link