Viva la france

20121118-175007.jpg Viva la France

Kyle Bass har skrevet en del bra ting om Frankrike og at de er konkurs hvis de måtte betale sammme renter på gjelden som Japan. Jeg kan si det samme om USA. Det her skrev jeg om

Frankrike 19.April.2012:

Frankrike Ja da ser vi på tall fra 2009 fra Frankrike, jordbruk 2,1%, industri 19%, service sektor 78,9%. Woho endelig noen som faktisk lager noe, industri på 19%. Det var jo gode nyheter, nå kan vi puste lettet ut..eller kan vi? Vi ser på gjeld som Frankrike har 83.5% ojda, og dette er fra 2009 uten alle bailout pakkene som de delte ut til bank-sektoren? uffda…dette kan ikke være bra tall å være stolte over. Jeg regner med at du skjønner at man ikke kan ha en service sektor som er 4 ganger større enn industrien i landet. Her må man kutte i offentlig for harde livet og minske skattene slik at økonomien kan vokse igjen. Jeg kan love deg at mange franskemenn som jobber i privat sektor føler at staten er som en stor sugerør. Her kommer politikerne til å øke skattene, mark my words! Det er selvsagt feil ting å gjøre men det kommer. Hvis du lurer på hvorfor krisen i Europa ennå ikke er over når de nettop trykket opp enorme summer med penger for i Mars måned? Vel sjekk ut bildet under. Se på April måneden…34,4 mrd euro + 44,5mrd euro + 22,7 = 101,6mrd euro x 7,5 = 762mrd kroner. Her blir det mye pengetrykking i April måned ja…

Kyle Bass angående UK og Frankrike

The UK and France are both in trouble, according to Kyle Bass of Hayman. Bass said when you looked at a particular country's banking system such as Iceland, it didn't take a genius to figure out it was going to blow up. "Regulators weren't paying attention to the size of the host country's banking systems in relation to the sovereign's ability to maintain losses," he said. According to Hayman Advisors' estimates, the UK is in "big trouble" and France is in "huge trouble" just as the Europe as a whole is.

Gull & Sølv

Det kommer til å bli spennende neste år angående gull og sølv. Blir moneyprinting fra alle kanter. Europa, UK, Japan, Kina, Australia og USA. Det er derfor jeg spådde rentekutt i Norge og det nærmer seg med stormskritt. Vi kan allerede i år se rentekutt i Norge, i Desember. Vi får se hvordan norske krona holder seg mot andre valutaer fram mot desember det vil være et indikator på rentekutt i Norge.

God natt