Det som kan forandre verden....

Det som kan forandre verden....

Jeg skriver en del om verdens økonomi og hvor ille det står til med verden og økonomien. Men, det finnes alltid muligheter og måter å tjene gode penger framover. En ting som imponerer meg, ja det er fortsatt tidlig i teknologien men det er 3d printing. Husker for et par år siden at det var veldig dyrt å kjøpe slike printere men det har blitt billigere og billigere...slik som DVD brennere, RAM, Laptoper og PCer...alt blir mye billigere pga vi kan produsere hightech ting til pc enn det statene rund om i verden kan trykke penger/ inflasjonen.

En ting som jeg kan se mye av i framtiden er 3d printing....allerede nå kan man lage fantastiske ting men tenk om 10år denne teknologien....det kan forandre verden på en utrolig måte. Tenk deg å lage egne ting for å fikse opp leiligheten din...style den på din måte...en ny bransje innen design hadde blitt skapt, masse tuturials på nettet, kommunisere og vise ting. Utrolig teknologi, jeg gleder meg å se dette om 10år.

Se filmen...fantastisk teknologi.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ivlJWP-zlZ8]