If today were the last day of my life....

If today were the last day of my life....

Jeg fant den her av Steve Jobs som jeg måtte dele med dere.

 

Jeg sitter her på jobb, kl er 02:40 og jobber på et veldig kult prosjekt...jeg elsker det. Synes det er drit gøy, rart å tenke seg? Vel jeg elsker min jobb og jeg kan jobbe flere dager i strekk uten å sove og elske det. Så lenge jeg vet at det blir bra, så liker jeg det...

 

Eneste jeg hadde gjort annerledes er at prosjektet ble enda bedre....og at vi hadde bedre tid til å gjøre det siste som gjør prosjektet enda bedre.

 

Så hvis jeg hadde spurt meg selv, hva hadde jeg gjort annerledes? Jeg hadde vært i et varmere land og kanskje jobbet på enda bedre prosjekt.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=a5SMyfbWYyE]

 

 

Rest in Peace -  Steve Jobs.