Facebook is dead!

20130114-215441.jpg Facebook is dead!

Jeg har tenkte på dette en stund og har kommet fram til konklusjonen at Facebook er ferdig. Alle har begynt å passe på hva de skriver på Facebook og dette gjelder tulling, skrive sine egne meninger, legge ut ting som motsier den generelle tankegangen til menneskene. Brukerne/ vennene sensurerer seg selv og har gjort Facebook veldig kjedelig! Jeg skal være ærlig jeg har selv sensurert meg selv, pga alle idiotene på Facebook som tror på alt som blir sagt i media. Hver gang jeg skriver noe så henger de sammme 5 idiotene seg på og begynner å kommentere. Jeg er ikke noe bedre selv jeg blir med og prøver å lære de noe men de hører selvsagt ikke etter.

Den klassiske som jeg glemmer av å til...

"Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded."

Men uansett, sensurere vi mennesker påfører oss selv på Facebook har sakte men sikkert begynt å ta livet av Facebook. Jeg regner med at statistikk over mindre bruk av fb vil komme ut etterhvert.

Hva synes dere? Inne på noe her?