Apple er ferdig??

Apple3 Apple er ferdig??

Etter det jeg skrev om Facebook og snakket med en del venner om mine tanker var de enige, de bruker Facebook mindre og mindre. Det de bruker det mest til er å dra på fester eller finne tilbud på nettbutikker.

Men back to Apple, de har produsert veldig bra og nye produkter i lang tid nå. Jeg kjøpte boka til Steve Jobs og elsket den, Steve var så utrolig smart eller litt gal! Han visste hvordan man beholder de beste ingeniørene og skille ut de dårlige fra de gode ved å kritisere arbeidet deres hele tiden. Jeg skjønner tankegangen, si at det de kommer med er dritt også irritere de flinkeste så mye at de går tilbake til pulten sin kaller han en idiot og prøver enda hardere å imponere Steve. Det er litt som å være foreldre, når du hører fra foreldrene dine at de er skuffet finnes det ingenting verre og man står på hardt for å gjøre de fornøyde. Det er min tolkning fra det Steve gjorde bare i en bedrift, han hadde skyhøye krav og forventet ikke bare det beste fra de men han forventet enda bedre enn det. Fantastisk man, jeg tror at grunnen til Apple sitt suksess var dette. Han var hard mot sine ansatte og de fikk ros når de gjorde noe fantastisk ellers ble de helt slaktet! Han dro det litt langt av å til men det var kanskje humørsvingiger eller at han var gal.

Etter at Steve døde har de sluppet ut ganske kjedelige produkter med enorme feil! Det med kartet var jo bare helt idiotisk, hadde Steve vært og styrt showet hadde det aldri blitt så dårlig. Det er ganske sikkert!

Etter Iphone5 døde litt av Apple hypen, folk ble skuffet over iphonen og mange kjøpte Samsung galaxy. Apple er fortsatt veldig dominerende men de har mistet litt av sjelen deres. De har ikke funnet på noe nytt siden iPhone 3G. Bare gjort det tynne og mye bedre. Det er alt fint og bra det har fungert men ved iphone5 forventet alle noe stort også var det en iphone4s som er blitt litt tynere og raskere.

For meg virket det hele som de mistet lederen deres og han holdt det gående. I det siste har mine venner begynt å kjøpe andre tablets enn iPad siden det er billigere og det gjør jobben like bra eller bedre. Hvilke jobb snakker jeg om? Vel surfe på nettet og sjekke Facebook som er snart ferdig uansett. Hva skal folk gjøre med tablets når sosial bølgen er over? Jeg aner ikke kommer nok en annen bølge.

Jeg kjenner også et par stykker som skulle absolutt kjøpe seg iPhone 5 mel da det kom ut kjøpte de Samsung Galaxy.

Altså jeg tror at Apple aksen er overpriset og hadde det vært meg hadde jeg solgt for en stund siden.

Jeg synes boka til Steve Jobs var veldig bra og anbefaler de fleste å lese den, da skjønner du kanskje bedre hvor bra leder Steve var og at det er svært vanskelig å fylle hans sko.

Det overrasker meg heller ikke å lese det her på Itavisen.no - link 

Ps: Jeg er ingen Apple hater eller elsker