Tyskland henter Gullet sitt!

gulle24 Tyskland henter Gullet sitt!

Leser i dag på e24 at Tyskland henter gullet sitt hjem fra New York og Paris. De henter gullet sitt mens viewpointofview sitter her og skjønner ingenting eller har han lært noe av å følge bloggen min?  Jeg har diskutert med viewpointofview om at gull er penger i lang lang tid, vi bli selvsagt aldri enig siden han aner ikke hva han snakker om. Han fant George Soros som kallte gull den ultimate boblen men så gikk Soros og kjøpte enorme mengder med gull. Da ble det stille fra viewofapoint og det blir sikkert stille fra han denne gangen også.

Jeg regner med at viewpointofview aner ingenting og sitter deg og tenker de skal sikkert hente gullet fordi Tyskland er så glad i smykker og skal lage smykker til alle sine innbygerne i landet. (hehe.)

 

En av verdens beste investorer Jim Rogers kommenterer det at Tyskland henter gullet sitt:

Jim Rogers : ... the Germans already own this gold and they are saying send us our gold , if I was German I would say why is my gold in New York , I want all my gold here home where I can see it , where I can touch it , nobody ever audited the gold in Fort Knox , so if I were German I'd say i need my gold , nobody knows if it is there , it is pretty inconceivable but there was never an audit of Forth Knox , so we do not even know if America owns the gold it says it does ...- in Gold cafe Radio

 

Hvorfor henter Tyskland gullet?

Fordi gull er penger, gull har vært penger i over 5000år og vi har hatt en fiat standard altså at pengene ikke er bundet til gull i 42år. Vi gikk helt av gullstandarden i 1971 da Nixon tok oss av midlertidig av gullstandarden! Ja det er midlertidig og nå er vi på vei tilbake til gullstandarden, hvorfor ellers henter tyskerne enorme mendgder med gull tilbake til landet sitt? De henter det også fordi de er redde når dollaren kollapser at USA og Frankrike bare beholder deres penger, deres gull.

Jeg orker ikke skrive så mye mer enn det her, du kan se hvordan penge systemet fungerer i dag og hvorfor det er dømt til å kollapse.

http://www.youtube.com/watch?v=yeih1jLsFxY

Gull er penger! Ektepenger!

http://www.youtube.com/watch?v=kqDDLmjTxYw

Jeg har kjøpt gull siden 2008 og er veldig fornøyd med det, jeg kjøper gull nesten hver eneste måned men av å til venter jeg på at gull skal falle litt før jeg kjøper. Ingenting går rett opp, derfor er det smart å vente av å til før man kjøper. Jeg kommer til å fortsette å kjøpe gull helt inntil vi får en ny finanssystem, denne er dømt til å kollapse.

Andre innlegg jeg har skrevet om gull:

George Soros kjøper Gull igjen! - link

3 av 4 verdens rikeste investorersetter pengene sine i Gull! - link 

Gold will go much Higher over The next Decade! - link