Zerohedge = zero peiling!

20130126-133456.jpg Zerohedge = zero peiling!

Jeg har alltid likt theweeklytelegram og følger han på Twitter. Han vet hva han snakker om og er selvsagt bull på gull og sølv. Til forskjell fra mange andre hører han ikke på gata, James Turk og andre nisser på YouTube. Han leser heller ikke zerohedge og om han gjør det så er det bare for å se hva tullingene skriver for noe.

Jeg er sånn selv, jeg leste før zerohedge men har ikke lest det i det hele tatt de siste 1-2årene. Jeg aner faktisk ikke hva de skriver for noe men en ting vet jeg det er fear-porn! Altså de skriver mye frykt og spiller på følelser, slik som silver og gold skal aldri selges. Selvsagt skal man selge det, hvs faen skal du med det om du ikke selger der?

Begrave deg med det? LOL!

Jeg kjøper lavt og selger høyt, når alt for mange folk er bull på gull og sølv så selger jeg. Akkurat nå kjøper jeg ingenting annet enn gull, det gjør jeg av å til og ca hver 2 måned. Hvis det faller hardt så kjøper jeg mer, det samme gjelder sølv. Sølv er annerledes siden det brukes i industrien og når Kina krasjer så kjøper jeg mer sølv.