David Morgan tror på nesten 50$ sølv i 2013!

David Morgan tror på nesten 50$ sølv i 2013!

David Morgan ser mange på som eksperten innen Sølv investering, jeg vet ikke om jeg skal kalle han en ekspert når han trodde på 50$ sølv i 2012. Han tror på godt år i Sølv igjen, men det tror ikke jeg. Jeg tok feil angående prisen i 2012 der jeg trodde at den skulle avslutte året på rundt 40$ og at det skulle være mer volitalt enn det egentlig var.

 

Jeg er ikke akkurat stolt av denne spådommen siden det var ikke så riktig på hvor mye hopp vi skulle ha i sølv, jeg spådde riktig global pengetrykking og trodde selvsagt at dette skulle gi utslag i prisen men det gjorde det ikke. Prisen holdt seg noe av det samme nesten hele året.

Vi startet 2013 med Sølv på ca 30$!

 

David Morgan trodde på 50$ i 2012!

Han tok litt mer feil enn meg, men vi begge tok feil og jeg tror ihvertfall ikke på 50$ sølv i år. Alt er mulig, han har holdt på med dette lengre enn meg men jeg ser det ikke for meg siden USA har nye slowdows hvert 4-6år og dette betyr at vi kan enten se en slowdown i 2013 eller 2014. Når vi har dårlige tider i verdensøkonomien så flykter alle investorne til dollaren og den styrker seg kraftig. Siden Gull og Sølv er priset i dollar så gir dette oss lavere priser i alle råvarer ikke bare gull og sølv.

 

Råvareprisene

Altså 2012 priser – ...Sølv: 55-60$ men kan gå opp til 70$ så ned igjen til 35-40$. (spådommer 2012 - link)

 

Det som er viktig å si er at jeg hadde mer riktig på 2012 spådommer enn Goldman Sachs hadde..hehe.

 

http://www.youtube.com/watch?v=WO8xUkQN6y4