Inflasjon 2,5%? Yea right!

bomsjokk Inflasjon 2,5%? Yea right!

Jeg var innom bloggen til thetruthno og ser at han har oppdatert bloggen, noe han ikke gjør så veldig ofte men når han gjør det så skriver han vanligvis noe bra. Denne gangen skrev han om inflasjonen som begynner å ta fart, han så denne artikkelen på vg.

Det han skriver er følgende:

“Oslopakke 3 er plan for samferdsel til over 59 milliarder kroner i Oslo og Akershus. Planen omfatter vei- og kollektivtransportprosjekter i perioden 2008-2027. Oslopakke 3 er sannsynligvis Norges største samferdselssatsning noensinne og er utredet i Nasjonal transportplan 2010 – 2019. Primær finansieringskilde er bompenger.”

bomskilt

Skiltene må endres oftere og oftere for å ha riktig bompris.

Nå viser det seg at 59 milliarder kroner ikke vil være nok for å finansiere dette og dermed vil prisene for denne gangen stige 25 %!  Folk flest som kjører bil i Oslo og Akershus vil naturlignok være forbanna og mange vil skylde på regjeringen eller bypolitikerne. Disse har nok et medansvar her, men hovedgrunnen er nok den skjulte økningen av pengemengden i dette landet som gir nå prisøkninger og lønnsøkninger overalt.

Denne inflasjonen er alle med på å skape, både regering, Storting, bankene, Norges Bank og vi forbrukere som låner penger. For penger skapes som gjeld, når vi tar gjeld, skapes det mer penger i samfunnet. Dermed vil inflasjonen øke.

inflasjonv2

Jeg kan gi dere et eksempel:

Når en entreprenør som asfalterer skal gjøre jobben år null så er prisstigningen si 3 % på det han trenger. Året etter har prisen på olje og grus steget med 10 %. Hans arbeidere krever så 4 % mer i lønn. Denne entreprenøren vil da bli nødt til å øke prisene slik at han går i overskudd. Dermed vil også staten merke at han krever mer for arbeidet han gjør for staten ved å legge veier og annet arbeid. Så må staten ha inn mer penger, og øke bompengene. Om noen husker 2008 da staten kunne legge 350 milliarder kroner på bordet for å redde bankene? Disse pengene er nå i systemet og prisene stiger. Og nå begynner det virkelig å bli dyrt i samfunnet med slike prisstigninger på 25 %!

Samtidig, fortsetter SSB å lyve for det norske folket ved å stadfeste at prisstigningen er minimal på deres nettside:

“Fra desember 2011 til desember 2012 økte KPI med 1,4 prosent, mens KPI-JAE steg med 1,1 prosent i samme periode.”

SSB sin nettside

Hvem i all verden er det som fremdeles tror på SSB?

Hvorfor stiger inflasjonen så mye? 

Farmann forklarer, Norges bank sin rolle er å rane deg hver eneste dag! Sparer du penger i dag,  så blir du fattigere hvert eneste dag. Eneste du kan spare i er Gull, Sølv og fysiske råvarer!

http://www.youtube.com/watch?v=lmzLJX91JSY

Vi er fortsatt i starten av inflasjonen som kommer, inflasjonen som kommer er ENORM! 1980-tallet bare mye verre!

 

Jim Rogers - A Holocaust is Coming

Det er helt utrolig hvor dumme de som intervjuer Jim Rogers er, de skjønner ikke et ord som kommer ut av munnen hans.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6G_wx5SrpzE