Hva jeg venter på....

wating Hva jeg venter på....

Jeg trodde på at sølv skulle stige voldsomt etter at de annonserte QE4 eller QE for alltid. At sentralbanken i USA trykker penger hvert eneste måned, de økte også trykkingen slik jeg trodde. Det som overrasket meg var at Sølv og Gull har nesten ikke beveget på seg siden da. Det var litt av en overraskelse, det må jeg si. Men det virker som de fleste tenker ikke slik som meg eller oss. De fleste tror at the FED kommer til å slutte å trykke penger, dette er samme mennesker som trodde QE2, QE3, QE4 ikke skulle komme. Det virker som markedet forteller oss at det er egentlig ikke så mange som tror på inflasjonen som kommer. Den er allerede her og prisene går opp hele tiden, men vi er ikke på veldig høy inflasjon enda.

Da jeg så at Sølv ikke gikk opp,begynte jeg å tvile på Sølv og siden jeg forventer dårlig økonomiske utsikter i 2013 - 2014 jeg lavere priser. Jeg forventet høyere i 2012 men det skjedde ikke, jeg trodde at min spådom for mye pengetrykking (som var riktig) skulle dytte prisene høyere, men det skjedde ikke.

Nå har jeg sagt i en god tid at sølv kommer under 30 og det skjedde på Fredag. 29$!

Hva tenker jeg videre om Sølv?

Jeg tror faktisk at vi kommer ned på 25$, kanskje lavere også. Det kan komme helt ned på 21$, alt er mulig. Vi må huske at det er markedet som bestemmer og for at prisen skal stige må andre mennesker også kjøpe sølv.

Jeg bryr meg ikke hva Mike Malooney, James Turk, Eric Sprott og mange andre mener jeg har mine egne meninger og jeg er ikke alltid bull på sølv, man har lyst å kjøpe billig og selge høyt. Gull og Sølv kommer til å bli en boble en dag men jeg tror at vi er mange mange år unna dette.

Husker noen når sølv var på 49$ var Mike Malooney på RT og sa...100$ silver i slutten av året!

Bare tull...

Hva skjedde etter det?

Markedet kollapset, det var som en mini bobble i Sølv. Personlig tror jeg at det skjedde pga alle drev å pushet "Buy silver crash jpmorgan!" 

Max Kaiser gjorde det, Mike Malooney gjorde det, Eric Sprott...det var mange av de.

Nå har jeg googlet og youtubet for å finne den videon til Mike Malooney 100$ silver is a no brainer for slutten av året, men den er helt borte fra nettet, uansett hva jeg søker på finner jeg det ikke. Men jeg fant en på forumet som liket til videon og gjett hva.....

Videon er privat!!!!

Den er fjernet...

Se bilder under!

scam

(hvis noen finner videon legg det under i kommentar feltet så skal jeg rette det jeg skriver)

Jeg er den eneste som husker alt det her??

Av å til føler jeg at jeg er den eneste som husker alle de her tullete spådommer og at jeg prøver å advare alle mot disse menneskene. De menneskene jeg synes er farligst er Alex Jones og han presten som går rundt og snakker om at han ble tatt inn av en elite og vist hvordan de gjør ditt og datt. Jeg husker ikke hva han heter og ønsker ikke å huske det heller. Hold deg langt unna disse mennesker! Jeg har skrevet det mange ganger og jeg skriver det igjen om du ønsker å vite noe om å investere i råvarer, gull og sølv så er det å kjøpe boka til Jim Rogers. Han skrev den for mange år siden og den er like relevant i dag som den var den dagen den ble gitt ut. Boken jeg snakker om er: Jim Rogers  Hot Commodities – How Anyone Can Invest Profitably in the World’s Best Market in 2004.

Jim Rogers Vs Mike Malooney:

Jim Rogers - Silver is getting ahead of itself and I will not be buying at these levels.

Mike Malooney - Silver 100$ by end of the year is a no brainer!

Eneste som er en no brainer her er at Mike tok helt feil og har fjernet videone fra nettet. Jeg lar mitt ligge ute slik at alle kan lese og jeg skriver at jeg tok feil.

Jim Rogers hadde selvsagt helt rett slik som han har hatt mange ganger gjennom sin karriere.

Hvorfor har vi en bull market i råvarer? 

Det her skriver Jim Rogers i sitt bok:

Simple supply and demand factors are the reasons why commodities move higher or lower. China has been fueling much of the increased demand for commodities and it is not expected that the world will be able to increase the supplies of oil, metals and foods in order to meet demand.For example, he explains how the world cannot produce enough oil to meet demand. There have not been any major discoveries of oil in years and many oil-producing countries have already hit their peak production. There has also been little investment in exploration and building of new oil refineries.In the last century, there have been three major bull markets in commodities: 1906-1923, 1933-1953 and 1968-1982, each lasting an average of about 17 years. It is also important to note that when commodities are in a bull market, stocks are usually in a bear market.

The theory behind the bull market in commodities has to do with a prolonged period of a lack of investment in the infrastructure that produces commodities. During the bull market in stocks of the 80s and 90s, how often did you hear about an IPO for a mining company? In fact, commodity related corporations where pushed aside in favor of financial and tech companies.

It takes a long time to open new mines and find alternative sources that will increase supply or lower demand for a commodity. This time will be no different as pressures from China will exaserbate the supply situation. You can image how much their appetite will grow for energy, metal and agricultural commodities.

When Does It End?

Jim Rogers states in Hot Commodities that the bull market in commodities began in 1999. The average of previous long-term bull markets for commodities is about 17 years. That would have this run in commodities lasting until about 2016.Rogers mentions several times that there will be several corrections along the way and all commodities won’t necessarily move at the same time. Each market has its unique factors that will change supply and demand. Think about how the Internet and real estate bubbles ended. When you start to feel the hysteria about commodities from the general public and they have the feeling that prices will keep moving higher forever, then that will be the top.

(Du kan lese resten av annmedelsen her - link )

 

Også må jeg legge til det Jim Rogers skriver her og det er at alle sentralbankene trykker penger og dette kommer bare til å få råvarer til å gå mye høyere! Jeg regner med at det blir en boble til slutt.

Til slutt!

Jeg venter på Sølv kommer ned under 30 igjen, jeg tror at det kommer til å skje før den går opp igjen. Så jeg sitter i ro og venter slik at jeg kan kjøpe meg inn når det er veldig billig. Nå er sølv på 167,33kr men jeg forventer at det kan komme helt ned til 115,5kr til 140kr. Jeg håper selvsagt på 25$ eller 139kr, hvis sølv kommer ned på 140kr og under kommer jeg til å kjøpe for veldig mye penger. Jeg ønsker ikke å si hvor mye...men det er mye.

Det er planen min når det gjelder sølv, gull har jeg skrevet om før. Gull tror jeg kommer til å holde seg ganske stabilt i prisen så jeg gjør ikke det samme med sølv som jeg gjør med gull. Gull er noe jeg kjøper hvert 2 måned. Sparer opp kapital før jeg kjøper. Jeg synes det er bedre enn å kjøpe ofte, men det er bare meg.

 

Siste video med Jim Rogers

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pReAlBCpEmw