Nei, nei, nei, nei, nei...JA?

20130223-143305.jpg Nei, nei, nei, nei, nei...JA?

Har du noen gang hatt noen ønsker om å prøve noe i livet? Det er kanskje bytte jobb, bytte bransje, reise til et annet land, flytte til annet land, prøve livet et annet sted.

Hva står i veien din?

Penger, jobb, venner, skole, det er vanskelig, markedet er umulig du vil aldri klare deg, det er for tidlig, du venter på den riktige øyeblikket.

Jeg var på et konferanse i fjor og alle suksessrike mennesker innen bransjen fortalte oss utrolige historier på hvordan de klarte seg.

Noen av de startet bedriften på balkongen til han ene kompisen sin. De satt der og programmerte mens han ene som strøk i design på videregående designet platformen. Hva skjedde videre vel de har den største platformen innen media og it i verden. Veldig morsom presentasjon, historiene fortsatte og det ble bare bedre og bedre. Jeg synes hele konferansen var fantastisk og jeg skal dra neste år også.

Jeg tror den konferansen gjorde større inntrykk på meg enn jeg først trodde. Det gjorde det at jeg ble mindre redd på å prøve og feile, hvis du har hatt et ønske lenge om å prøve noe er det ikke noe man annet som skjer enn at du prøvde, du failet men på veien dit lærte du mye. Kanskje prøver du igjen og det går bedre neste gang. Man lærer mest av sine feil, det tror jeg.

Jeg har hatt et ønske om å gjøre noe siden jeg var 12 år. Jeg har snakket om å gjøre det hvert år men alltid noe dukket opp. Skole, vennskap, jobb, utdanning, familie osv.

Nå er jeg ganske mye eldre og har bestemt meg til å utføre det jeg har planlagt. Ja jeg skjønner det kan bli vanskelig og at det ikke blir slik jeg har tenkt at det blir, men jeg prøver for det. Det kan bli bedre, det kan bli bedre enn jeg trodde.

Uansett hvordan det går, vil jeg vite at jeg prøvde og jeg kommer til å lære mye på reisen. Dette handler om både jobb og en ganske så stor forandring i livet.

Det er kun 1 måned til jeg begynner planene jeg har laget. Jeg gleder meg utrolig mye.

Her er et fantastisk presentasjon som en av mine venner la ut på Facebook og det er min glede å dele den med dere. Dette er det som gjør livet interessant.

( Jeg byttet overskriften på innlegget)

http://youtu.be/sZScrNJ2gTQ