Hvem eier Norske aviser?

20130303-130551.jpgHvem eier Norske aviser?

Etter krigen i Jugoslavia var det mange som ble rike på å stjele medisin fra humanitær hjelp for å så selge det til befolkningen for dyre penger. Disse menneskene ble svært rike ved å utnytte situasjonen.

Etter krigen har de blitt dårlige "kapitalister", først kjøper de politikerne for å få deg makt, så startet de nyhetets kanaler ved å ha sitt eget avis og tvnyhetene.

Hvorfor kjøpte de mediene?

De gjorde det for å kunne forsvare seg selv hvis noen skrev noe negativt i avisene imot de fake "kapitalister". Jeg kjenner til dette svært godt siden alle de som veldig mye penger nede i tidligere Jugoslavia eier sitt eget avis. (Det får deg til å tenke).

Siden jeg tror der samme skjer i Norge lurer jeg på hvem er det som eier de norske avisene?

Noen av dere som vet dette? (Kommenter under).

Du ser jo også at media i Norge er ikke så veldig kritiske mot amerikanske interesser. Når vi skulle til krig mot Iraq viste jeg at det var bare pga olje. Det var mange som viste det. Hva skjedde etter krigen når de ikke fant atomvåpen?

De byttet storien med å si at verden er så mye bedre uten Saddam. De skriver ingenting om at de drepte utrolig mange barn, kvinner og vanlige mennesker. Nei det skriver de ingenting om.

CNN, CNBC er for demokratene, altså kanalen er eid med noen som har interesser om demokratene vinner slik at de kan få ting fra presidenten siden da hjalp han å bli gjenvalgt/valgt.

Fox News er for republikaner og for at deres venner skal få spesielle tjenester når deres puppet vinner.

Så hvem styrer i Norge? Vet dere dette?

Jeg personlig leser aldri vg og db! Eneste grunnen til at jeg ikke gjør det er fordi jeg finner ingenting interessant der. Det er den eneste grunnen til at jeg ikke leser det og at det er ingen dybde i artiklene deres.

Eneste avisene jeg leser er e24, dn, na24 men til å med de lurer jeg på hvem er det som eier?

Dette skjer overalt i verden ikke vær naiv og tro at Norge er noe annerledes.

Bare følg med på når valgkampen begynner så ser du lett hvem eier avisene.

Follow the money and the truth will set you free!