Sølv kommer ned på 15-22$!

20130305-204659.jpg Sølv kommer ned på 15-22$!

Jeg vet dere er overrasket at jeg skriver det her, men jeg er plaget av en tanke og jeg blir ikke kvitt den!

Hvis du går på YouTube og søker på silver investor eller invest in silver vil du finne noe av de dummeste menneskene jeg har sett i mitt liv. Ikke er de ekstrem uintelligente men de er ikke langt unna å ikke fungere i samfunnet i det hele tatt.

Jeg har aldri sett så mange uintelligente mennesker i mitt liv. Jeg vet faktisk ikke om de finnes i Norge engang.

Nå driver jeg ikke å mobber her men jeg ble vare helt sjokkert når jeg ser flere og flere. Det blir bare verre og verre!

Ingen av disse menneskene er investorer og eneste de snakker om er manipulasjon og sølv skal til 1500$ per unse.

De eier lite sølv

En annen tanke er at jeg tror de eier ikke noe gull og eier bare sølv. Den andre tanken er at de faktisk ikke har så mye sølv! De har ikke monster bokser med sølv eller mange kilo, jeg tror de bare har ca 10-50 stk.

Det jeg tror skjer?

Jeg tror at Sølv kommer ikke til å stige eller holder seg på under 30$. Disse uintelligente investorer kommer til å få panikk og selge noe som kommer til å presse prisene kraftig nedover. Det er utrolig mange av de, jeg vet om flere å YouTube som har utrolig mange folllowers. De hører på noen som heter STG Bull, noen prester og mange andre elendige investorer på YouTube.

Jeg har lenge sittet med denne tanken ettersom jeg finner det rart at jeg investorer mine penger i det samme som disse menneskene. Dette er vanligvis de samme menneskene som kjøpte bolig sikkert på toppen i USA. Kanskje de ikke kjøpte bolig heller siden ingen bank i verden hadde gitt slike mennesker lån.

Alt handler om følelser

De investerer på følelser og når sølv går ned sier de at det er manipulasjon, med en gang. Reflekter ikke over en gang hva har skjedd før, hvordan markedet fungerer osv.

Sist gang...

Sist gang gull var i en bullmarket så falt faktisk gull over 40%. Tenk deg at det skjer i dag?

Sølv faller 50% fra nåværende nivå alle disse menneskene hadde solgt alt sammen og ALDRI investert igjen!

Jeg er ikke sikker på at dette skjer men jeg skriver en advarsel til dere at dette er helt mulig at det skjer! Jeg hadde ikke blitt overrasket i det hele tatt!

Det er utrolig mange bobler..

Det er utrolig mange boligbobler i verden i dag.

Følgende land har boligbobler: Canada, Sverige, Norge, Sveits, Australia osv men det viktigste av alt så har Kina en enorm boligboble!

Hva kommer til å skje hvis Kina sprekker? Vel jeg tror at gull og sølv kommer til å falle mye. Jeg forventer også at Kina kommer til å knekke innen et par år.

Link til en som har beskrevet de fleste boblene i verden - link

Jeg kommer til å fortsette å kjøpe gull litt og litt men sølv kjøper jeg ikke inntil jeg ser at dere er utrolig mange investorer fra YouTube som sitter og gråter over alle pengene de tapte. Da skal jeg kjøpe.

Jeg greier ikke å kjøpe noe som høyt elsket av de mest uintelligente menneskene jeg har sett i mitt liv.

Jeg beklager om dere kjøpte sølv på 40$, jeg gjorde litt av det selv men heldigvis solgte jeg meg ut før det gikk under 30$. Så jeg tapte penger på litt av det men alt i alt har jeg klart meg ganske bra enn så lenge.

Sist men ikke minst hold dere langt fra YouTube når det gjelder å få råd av noen. Ikke hør 100% på meg heller, jeg tar feil jeg også.

Gull og sølv er i sitt syklus det kommer til å fortsette i en stud til, hvor lenge vet ingen men jeg tror at prisene skal mye høyere opp. Rett opp går de nok dessverre ikke.

Hvis jeg har skremt dere så er det bra..det er ikke sunt å være investert i kun en ting.

Jeg håper dette fikk dere til å tenke..

Jeg er på ingen måte negativ på gull og sølv, jeg tror gull kommer til å havne på 5000-6000$ og sølv på over 150$ men på veien opp dit kommer vi til å se mye rart! Det er jeg sikker på, vi fikk alle se sølv gå fra 49$ helt ned til 25$!