Jeg kjøper sølv igjen..

silver.jpg

Vi har nå sett gull og sølv få ganske mye juling i starten av året slik jeg spådde.

Feb-Mars-April bruker ikke å være bra måneder å kjøpe. Hvert år kommer det snakk om mangel på sølv, vanskelig å få tak i osv. Hvis du gidder å gjøre litt research så finner du lett ut av at det er rent tull. Det har aldri vært mangler i sølv markedet de siste 5 årene bortsett fra når sølv kom på 49$. Da begynte det å bli vanskelig å få tak i sølv. Sikkert fordi vi fikk en boble i sølv og alle skulle ha det.

Man husker Max Kaiser og mange andre kjeltringer på nette prøve å pushe at sølv er manipulert. Sølv på 1500$ osv. Ja sølv kan havne på 1500$ en dag men det som MÅ skje er at USA og verden får panikk ved en currency crisis og går tilbake til en gull og sølv standard og backer all money supply av M2, M3 til gull og sølv! Da er det mulig! Enten det eller at sølv blir en gigantisk boble slik Bitcoins er i dag.

Alt annet enn det er tull at sølv går opp til så høye nivåer. Jeg ser for meg at sølv avslutter sitt bullmarket fra 100-200$. Det kan bli en boble da og gå opp til 500$, det er mulig men ikke regn med det.

Hvor kjøper jeg sølv?
Jeg brukte å kjøpe fra Goldsource men fikk tips fra thetruth bloggere om et annet selvskap som er billigere. Ved første øyekast ser det faktisk dyrere ut enn goldsource men det er ikke det. De har masse rabatter innebygd i bestillingen som først blir satt sammen når man skal trykke kjøp.

La oss se på noen eksempler på om de faktisk er billigere.

Jeg skriver dette fordi jeg trodde selv at de var dyrere inntil jeg sendte Mail til thetruth og bedriften.

Eks:

Jeg har også satt opp en avtalte med de der dere får 1,5% rabatt ved kjøp av de. Jeg får også 1,5% betalt for hver gang dere bruker mitt rabattkode.

Rabattkoden er "ektepenger" og bedriften er http://www.silverinvest.no/

Det var tilbudet jeg har funnet som er billigst for å kjøpe sølv og gull.

Hvis du finner noen billigere eller bedre send meg Mail eller kommenter under så skal jeg skrive nytt innlegg. Mitt mål er å kjøpe sølv på billigst mulig pris i Norge det samme gjelder gull og jeg er ikke låst til noen bedrifter!

Hvis jeg var ute etter å lure dere eller få dere til å kjøpe til lavest mulig pris hadde jeg virkelig skrevet artikkel i starten av året der jeg ikke tror på høy sølv pris i år også litt senere skrev jeg at sølv går fra 33$ til 25$!

Nå gikk det nesten helt ned til 23$. 

Alt under 25$ er jeg veldig veldig fornøyd med som kjøp. Jo lavere ned det går jo bedre er det for sølv markedet for da har vi et sunt marked der prisen ikke går rett opp hele tiden!

Når jeg tror at sølv er overpriset (en gang i framtiden) vil jeg advare folk mot å kjøpe det, men dere er selv ansvarlige for kjøpene dere gjør og gjøre deres egen Reserch. Som Jim Rogers alle bør investere i det de kan best! Uansett hva det er, vi er alle flinke i noen ting. Jeg er flink i min jobb og relativt flink i økonomi.

Jeg ser på 23$ som bra kjøp ettersom jeg solgte meg ganske høyt fra før. ca 220-230kr. Nå kan jeg kjøpe meg inn mye lavere. Jeg tror fortsatt av vi skal lavere ned men jeg kan ikke 100% sikker. Jeg begynner å kjøpe nå og har lagt inn en ganske stor bestilling.

Jo lavere sølv går jo mer kjøper jeg. Jeg hamstrer også aksjer. Silverwheatoner en av selskapene jeg kjøper og McEwen mining. 

Jeg er overrasket hvor rett jeg fikk!

Forskjell i priser fra silverinvest og goldsource:

1kg Kookaburra 2011 : 5308 kr på Silverinvest

silverinvest.jpg

1kg Kookaburra 2011: 5336,55 kr hos goldsource men så tar goldsource tilleggsgebyr på 1,95%. for bruk av visakort. 

goldsource1.jpg

Men grunnen til at det blir billigere hos silverinvest er pga den rabatten du får ved å bruke mitt rabattkode - ektepenger 

Her er min bekreftelse på kjøpet, jeg sier ikke hvor mye jeg kjøpte men det er en del. Jeg planlegger å kjøpe mer jo lavere det går...om det går lavere! Jeg tror det her er veldig bra pris på sølv!

Hvis du noen billigere enn silverinvest kommenter under her så skal jeg snakke med de på silverinvest! De skal være de billigste for sølvkjøp! Sammenlign prisene når du har skrevet inn alt sammen så ser du at det blir en god del billigere!

Hvis det ikke blir det, kom hit og fortell meg det!

solvkjop.jpg