Jeg spådde det som skjedde på Kypros?

Jeg liker å lese tilbake på det jeg skrev før å huske hva jeg skrev og hvor feil jeg tok eller om jeg hadde rett. Det er bare interessant å se hvordan man utviklier seg med årene.

Forrige uke leste jeg på e24 at Kypros selger gullet sitt for å dekke gjelden sin. Da begynte jeg først å le også husket jeg at dette var veldig kjent. Så jeg søkte litt på bloggen min og fant ut at jeg spådde det men at jeg var ALT for tidlig med å spå det. Ca 1 år siden :)

La oss nå lese det jeg skrev 09.Januar.2012:


Jeg tror ikke EU kollapser sammen eller at Hellas går ut av EU, det jeg heller tror kommer til å skje er at de kommer til å printe masse penger og skape inflasjon. Du ser det samme i Europa som du så i USA, nei vi skal ikke printe, så når de ser kollapsen rett i øyene starter de å printe penger men Tyskland er ikke dumme. De kommer til å gi penger til Hellas, Italia, Spania osv, men de kommer til å kreve at de setter eiendom i pant. Når jeg var i Portugal for 1måned siden hørte jeg av en Taxi sjåfør at politikerne deres vil selge Gull for å kutte ned i gjelda de har i landet. Dette kommer vi til å se mer av i år, pant på alt Kanskje vi skal kalle året Pant-alt-2012? Jeg tror at det kommer til å bli mye krangler i EU og alle kommer til å skylde på hverandre men det kommer ikke til å endre noe som helst. Politikerne kommer til å gjøre alt for å holde Euroen samlet. - Link 

Det er kanskje mer riktig å si at Taxi sjåføren spådde det eller fortalte meg det? Men han trodde ikke at de skulle selge gullet. Han var for å selge gullet, han syntes det var verdiløst og bedre å få ned gjelden. Fyren var morsom, jeg sa til han kjøp gull og sølv istedenfor og gå på youtube og skrive Peter Shiff was right!


Neimen Portugal er ikke første landet til å selge gullet sitt. Men de har ganske mye av det siden det gikk rykter om salget om det i 2011. Sakte men sikkert implementeres det ut over hele Europa, bare vent å se. Det er mange år til før Europa kollapser men først må de rane alle landene for alt de har av verdier. Bankene er ikke dumme og det er heller ikke politikerne. De skal ha det du tjener fordi du skal ikke være grådig og bruke dine egne penger. Vi skal heller ta fra deg dine penger og bestemme hva de skal brukes til!


Jeg sitter her på toget og bare ler. Gir veldig faen også i det meste! Jeg synes at folk på Kypros som blir fattige nå på grunn av at de ikke hadde penger utenfor bank systemet får skylde seg selv. De skulle googlet finanskrisen i 2008, eller noen annen krise som har skjedde siden 2008. Men mennesker tror alltid at det ikke skjer med de, de tror at de har flaks og søle andre er uheldige! Jeg er sånn selv, vi er alle på denne måten. Så vi må av å til klype oss selv i armen og våkne opp av drømmen vår slik at vi kan ta normale beslutninger.

Det er sunt å være litt redd og ikke tro på julenissen, vi er voksne mennesker.

Ikke vær redd for noen kollaps i Europa snart. Den kommer ikke. Merkel og Tyskland kommer til å trykke penger veldig snart og inflasjonen kommer til å ta seg opp de kommende årene. De har allerede dobbelt pengenmengden siden 2008. De trenger ikke å trykke et eneste euro de neste årene og inflasjonen kommer til å bli høyere. Skaden er allerede skjedd, eneste vi kan gjøre er sitte og se på kollapsen av vesten!

Transient

Det her blir gøy folkens! Det er vel ikke mange år til før alle begynner å skylde på hverandre og noek henter våpene sine for å lære tyskerne en lekse med å kødde med sør Europa. Gleder meg å lese alt det her ol et par år kommer til å være helt sykt!

Det minner meg alltid om George Carlin og hans måte til å se på det hele! I have no stake in it som han brukte å si! Det er et stor show og når man er født i USA sitter msn på første setet til hele greiene. Jeg synes det er synd at George Carlin døde og får ikke sett på det han har ventet på i så lang tid.

Her er et par qoutes fra George om politikere:

"The real reason that we can't have the Ten Commandments in a courthouse: You cannot post 'Thou shalt not steal,' 'Thou shalt not commit adultery,' and 'Thou shalt not lie' in a building full of lawyers, judges, and politicians. It creates a hostile work environment."
"Fighting for peace is like screwing for virginity."
"Have you ever wondered why Republicans are so interested in encouraging people to volunteer in their communities? It’s because volunteers work for no pay. Republicans have been trying to get people to work for no pay for a long time."
"Boy, these conservatives are really something, aren't they? They're all in favor of the unborn. They will do anything for the unborn. But once you're born, you're on your own. Pro-life conservatives are obsessed with the fetus from conception to nine months. After that, they don't want to know about you. They don't want to hear from you. No nothing. No neonatal care, no day care, no head start, no school lunch, no food stamps, no welfare, no nothing. If you're preborn, you're fine; if you're preschool, you're f**ked."

Rest in peace - George Carlin