De spiller på dine følelser og ditt ego?

Jeg tenkte å skrive litt om rasjonelle mennesker og mennesker som spiller på dine følelser.

Her er to eksempler på en rasjonell, smart, normal menneske og en annen som spiller på dine følelser, følelser som ego, hat eller noe du elsker.

Her har vi en person som spiller perfekt på følelser. Jeg vet at mange ble fanget opp av denne crash jpmorgan fortellingen som begynte i fjor og sølv gikk opp til 49$.

Bare se på videon og hvordan Max Keiser starter rolig før han begynner å rope og spille enda mer på hatet ditt mot bankene.

Først sølv nå….

Også nå…Bitcoins! Her spiller han enda mer på følelser og overdriver ekstremt mye…

Jeg regner med at Bitcoins kommer til å falle ganske hardt og bli nede. Langt nede. Samme skjebne som sølv hadde. Nå ligger vi på ca 30$.

Jeg advarer…

Aldri hør på disse menneskene, ikke hør på meg heller når jeg spiller på dine følelser. Hvis jeg gjør det så gjør jeg det ikke bevist. Max Kaiser tror jeg gjør det bevist fordi han har gjort det med både Bitcoins og sølv. 

Hvorfor gjør han det ikke med gull? Jeg tror at han ikke gjør det fordi sølv er noe alle kan kjøpe. Gull koster 10 000kr og folk flest hadde tenkt seg mange ganger før de kjøper noe til 10 000kr dermed er det enklere å pushe sølv som koster under 200kr og Bitcoins som ligger på ca 40dollar.

Vi så alle hva skjedde med sølv etter at denne kampanjen som Max Kaiser sluttet å snakke om det. Sølv gikk ned til 25$. Veldig mange rasjonelle mennesker som var skepsis til pushing av sølv på denne måten solgte alt de hadde på 49$. Jeg tenkte å gjøre det samme men gjorde ikke det. Det var en lekse lært.

Etter at vi har sett Max..

Etter at vi har sett Max snakke på en slik måte kan vi da se et intervju med en rasjonell person, en veldig rik investor som kan mye historie, psykologi og økonomi snakke om investering i gull og sølv.

Mr Jim Rogers…

Her ser vi Lauren Lyster som sluttet i RTL. Hun ble kanskje lei å skremme folk hele tiden og ville ha normale rasjonelle intervjuer.

Jeg håper at dere lærer noe av det jeg prøver å lære dere her. Det samme gjelder GATA og mange andre som spiller på dine følelser.