Kyle Bass = Smart, Universitet = Idioter!

Her har vi et perfekt eksempel at du blir ikke smart av å studere men å jobbe hardt og lære nye ting hele livet. Noen mennesker greier ikke å følge ordre fra en smart man, mr Kyle Bass!

Hva er det jeg snakker om?
Vel jeg husker for ca 2-3 år siden at jeg så et intervju med Kyle Bass og han fortalte da i intervjuet at han anbefalte et universitet i Texas om å kjøpe gull og fysisk! Men så går jeg på DN.no og leser det her...

gull.jpg

Jeg gikk da og sjekket opp om dette er samme universitet og gjett hva jeg fant? Det var den samme. Snakk om hvor lite tanker gikk til dette salget, de fikk følgende beskjed av Kyle Bass: 

- Planen var kjøpe gull og selge det når verdens sentralbanker begynte å stramme inn, sier Bruce Zimmerman, direktør for selskapet

Så jeg gikk til google og søkte Kyle Bass Unervisity of Texas og fant følgende artikkel fra Bloomberg, her står det  hvorfor de kjøpte gull!

gull_school.jpg

I telefon intervju sa Kyle Bass følgende: "

“Central banks are printing more money than they ever have, so what’s the value of money in terms of purchases of goods and services,” Bass said yesterday in a telephone interview. “I look at gold as just another currency that they can’t print any more of.”

Her hadde disse menneskene en smart plan, selg gull når de strammer inn fordi da har vi ikke lenger valuta kriger og ødeleggelse av dollaren og alle verdens valutaer! Det er utrolig at disse menneskene ikke greier å følge så enkel logikk som det her!

Så hvorfor solgte de gullet? Les den her...IQ bremsen! Hvorfor solgte de? Jo...

Fordi sentralbankene ikke har begynt å stramme inn, valgte selskapet å selge nå.

Planen var å selge det når sentralbankene begynte å stramme inn men så SOLGTE de fordi de ikke har begynt å stramme inn! Herregud, noen mennesker eier ikke IQ! Utrolig! Jeg nekter å tro at noen er så dum!

Hvordan kan en utdannet menneske si noe sånt? Jeg regner med at Kyle Bass sitter og riser på hodet akkurat nå! Jeg håper han ringer de og forteller de hvor store idioter de er fordi det fortjener de :P 

Her har dere intervjuet med Kyle Bass der han snakker om Gull, sølv, inflasjon, situasjonen verden er i dag og skolen! Kyle Bass er helt klart en av mine favoritt økonomer! Kyle Bass, Jim Rogers og Marc Faber! Men før du ser videon kan du lese hva Kyle Bass advarer oss mot:

Kyle Bass advarer oss alle mot total kollaps av fiat systemet! TOTALT! Leste du det? En av verdens beste økonomer sier dette og folk tror jeg er en hjerneskadet gloom og doomer! Ja ja...Du er klar over at du kaller verdens beste økonomer som Kyle Bass, Jim Rogers og Marc Faber hjerneskadet gloom og doomer! ja ja...

kelbass.jpg