Sølv går ned?

Se på sølv prisen, vi er nede på under 20$! Hvem hadde trodd det? Vel jeg forventet et negativt år for sølv men dette begynner å bli ganske så morsomt å se på!

Korreksjon på 60%++ er jo ganske så kraftig, jeg husker nå sølv gikk ned på 22$ skrev jeg til the truth og theboombust om at korreksjonen ikke er over.

Når tror jeg at korreksjonen endelig er over?

Når sgt bull, eric Sprott og mange andre såkalte sølv eksperter blir helt hatet og forlatt vil ikke trenden snu. Ut ifra menneskelig oppførsel som jeg er glad i å observere forandrer seg vil ikke gull og sølv stige.

Jeg forventer at gull og sølv kommer til å bli hatet ut året men at vi kan se oppside på slutten av året.

Jeg har allerede vist at manipulasjon i markedet som de snakker om er rent tull. Husker dere alle shortages fortellinger når sølv var på over 40$. Comex kommer til å kollapse osv.

Hva skjer med alle shortages storier i dag når sølv er under 20$?

Vel det er fortsatt mange "eksperter" som sier at det er enorme shortages og at dette er bare papir markedet osv. Ikke tro på et ord disse menneskene forteller deg, det er feil. De har tatt så grundige feil om sølv at det er til å le av!

Jeg har spådd denne korreksjonen helt riktig og jeg vil ikke si at jeg er noen ekspert på noen måte. Hvis jeg mener det om meg selv hvordan kan da mennesker som har tatt mye mer feil enn meg kalle seg selv eksperter??

Hvem snakker jeg om? Jo David Morgan!

Hold deg langt vekk fra de fleste eksperter på YouTube.

Det er bare å se på denne korreksjonen, den er fortsatt ikke ferdig. Ingen vet når den snur...

Ha en fin kveld alle sammen.

Transient