Ingen finanskrise i Spania?

Hei alle sammen,

Nå er jeg på ferie i Barcelona, det er både bussens reise og ferie. Men jeg skal fortelle dere litt om hvordan der er her...

Merker man noe til finanskisen? Nei ikke en dritt!

Gatene er helt fulle, menneskene er fint kledd og de fleste ser ut til å kose seg. Stranda er helt full og folk spiller fotball, volleyball osv.

Det er helt faktisk å være her! Mye bedre enn å være i Norge i det dritt været man har i Norge. Her er det sol og ikke et eneste sky på himmelen!

Dette er 2 ganger jeg drar til Barcelona og jeg kommer til å fortsette å dra hit hvert år siden det er bra for min bransje og byen er helt fantastisk!

De siste 12 månedene har jeg vært 2 ganger i Barcelona og 1 gang i Madrid. Så har jeg merket noe til finanskisen? Nei ikke en dritt! Det er sikker mange som ikke får jobb som har utdannet seg innen helt idiotiske ting som samfunnslære, keramikk-lærer og foto slik som jeg leste på e24 for en uke siden. Ja det var i Hellas men det er sikkert samme greiene i Spania.

Men la oss nå være ærlige mot oss selv. Disse menneskene fortjener å ikke ha en jobb. De tok den letteste utdanningen de kunne finne og forventet å få seg jobb i staten eller hvor de nå tenkte å få seg jobb. De tenkte kanskje ikke....hvis de vil ha en jobb så kan de faktisk lære seg noe markedet vil ha eller blir ingeniør eller jobbe innen it.

Når jeg leste den denne artikkelen på e24 om situasjonen i Hellas var det noen som kommenterte under som jeg var helt enig. Alle disse menneskene som er høyt utdannet i Hellas og ikke får seg jobb er utdannet innen rare yrker. Han som kommentere hadde aldri lest en artikkel der folk som er utdannet innen ordentlige jobber som ikke får jobb. Altså økonomer, it, ingeniører, osv..


Hva mer opplevde jeg i Barcelona?
Jeg møtte en fra Romania som kommer hit hvert år for å jobbe som bartender. Altså en bartender fra Romania får seg jobb i Barcelona mens det er finanskrise!! Tull og tøys....

Theboombust møtte en fra Spania som snakket om krisen og hvor ille det var...vel Boom hva jobbet denne personen innen? Hva er hans utdanning eller hvilke ferdigheter har han som han tilbyr markedet?

Det skal sies at jeg har vært i de største byene og det kan ikke sammenlignes med resten av landet men uansett jeg får det ikke ut av hodet at folk fra Romania får jobb men ikke spanske folk..

Transient